Romantik på Tivoli

Stora barn + Tivoli = romantik ❤️ japp så är det!

det är ett helt nytt liv med stora barn. Dom är självständiga, duktiga och klarar sig själv. Man får liksom mer tid till sig själv och sin partner. Ja allt är ju inte bara fantastiskt med tonåringar, de har en jävla vilja och energi som man inte alla dagar orkar med. Och när jag skriver energi så menar jag inte spring i benen utan de intresserar sig av olika samhällsdebatter som dom kan djupdyka ner i och vill diskutera om ett ämne i timmar. De har starka och egna åsikter om det mesta och det är inte alla gånger det är samma åsikter som du. Men bortsätt från det så är det helt fantastiskt att ha stora barn!

Jag har väl aldrig riktigt varit så förtjust i att vara småbarns föräldrar, utan jag gillar större barn! Så att besöka en nöjespark med stora barn innebar att köpa ett åkband till barnen och låta dom gå själva i parken med några tider och mötesplatser då och då under kvällen för att säkerställa att allt är bra med dom ?

Vi vuxna roade oss med ett besök på Cakenhagen Café Art & Champagne ❤️?? Här serverades det både vin och champagne till vackra bakelser och innanför restaurangen kunde man shoppa dansk känd design, ett ställe helt i min stil.

På stora scenen uppträde en fantastiskt kvinna som sjöng och vi dansade halva kvällen. Vi promenerade runt i parken och drack drinkar på olika små barer. Mot slutet av kvällen så träffades hela familjen och promenerade runt i den vackra parken, vi såg på de vackra fyrverkerierna som ett härligt avslut på en fantastiskt trevlig kväll!

Ja tivolit som ligger i Köpenhamn är verkligen till för alla i alla olika åldrar ❤️??

Vi ses i morgon, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *