RÖDASTEN


 En gårdagens Rödasten! En plats I♥

Tjingeling


 Just hem kommen från en låååång promenad runt stan med liten vovve. Det är så friskt och skönt att starta dagen med en lång promenad och se när småstaden sakta vaknar till upp. Allt är så stilla och tyst, det är liksom så harmoniskt när småstaden ligger och sover:)
Här hemma är det full rulle i dag. Daddy står och lagar pannkakor och jag förbereder kläder och smink för sessornas dansshow idag! Idag är det nämligen den stora dagen då sessorna har uppvisning av sina danser som dom har övat på i flera månader, roligt!

 Detta är baksidan av Rödastens restaurang.

 Brandstegen på baksidan av byggnaden. Bara den är en konst, eller hur?!

 Nix, det är inte jag som har sprayat här, hihihi! Men jag skulle varit mycket stålt om det var jag som låg bakom något av denna konsten här på bilderna!

 Ni som följer RofK vet ju att lill Dockan har en gossegris som  hon har döpt till grisen Magnus. Han brukar ju få följa med oss på restaurnager, julbord så  han dyker upp h är på bloggen lite då och då. Och kolla in bilden här, så lik den är grisen Magnus:)! Ni kan gissa om Dockan blev glad när hon såg sin högt älskade gossedjur uppmålad på väggen på självaste Rödasten.

Denna plats rödasten ligger under älvsborgsbron i Göteborg. Som ni ser bakom så ser vi bockkranen i Eriksberg, Göteborgs gammla varv. Från denna kranen kunde man hoppa bungyjump på -90 talet. Och det har jag gjort, hihihi!
 Om ni gillar graffity så är detta ett drömställe för er alla sköna bönor. Jag återkommer hit flera gånger om året och bara njuter av all konst! Det är mitt tips till er denna fina  söndag!
Ha en skön söndag vänner!
KRAM
Psst! Dagens låt på Spotify här. Släpp loss katter ……………

4 thoughts on “RÖDASTEN

  1. Casa of Mia says:

    Vilka fantastiska bilder du visar från Röda Sten, storasyster hade varit där med klassen härom veckan så det har pratats en hel del om Röda sten, ett härligt ställe, kram (ha det så kul på dansuppvisningen, vi har varit på det idag också)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *