RETROTAPETER AV ARNE JACOBSEN

Wallpapers by Scandinavian designers, Boråstapeters nya kollektion med tapetmönster av bland annat Arne Jacobsen, Stig Lindberg och Sven Markelius. En mönsterexplosion från 50-talet.

 

 

Todeloooooo!

Visste ni att det finns tapeter efter Arne Jacobsens tryck?!.

Igår var jag på en trend/inspirations kväll på en utav småstadens färgbutiker. Inte för att jag gillar tapeter och mönster åt alla håll och kanter. Hos oss är ju allt nymålat obruten vit med 05 glans. Vilket jag tycker är renast,enklast och finast. Men igår fick jag syn på att min favorit Arne Jacobsens mönster har blivit till tapeter, jag då började jag tänka om. Kanske skulle jag kunna få upp en fondtapet någonstans?!.

 

Trapez av Arne Jacobsen ur Boråstapeters serie Wallpapers by Scandinavian designers.

….

Klöver av Arne Jacobsen ur Boråstapeters serie Wallpapers by Scandinavian designers.

 

Denna tapeten tyckte jag var finast! Ypsilon av Arne Jacobsen. Men dock då inte i denna färg. Utan en kritvit och ljus ton av creame. Men bara för att ni skulle få se mönstret bättre så valde jag att visa denna färg för er här.

 

Visst är den snygg?!.

..

Här kan ni se den färgen som jag skulle kunna tänka mig hemma. Alltså väldigt väldigt ljusa färger!

 …

Det bjöds på tårta och olika slag av kaffebröd till kaffet under kvällen. Ett paradis för dom som älskar sötsaker som jag, hihihi.

 

……

 I köket står Daddy och fixar med fredagsmys maten ( tacos ). Dvd:n är laddad. Snart vankas det myyyyyyyyyyyys i soffan!

Njut kvällen vänner!

KRAM

5 thoughts on “RETROTAPETER AV ARNE JACOBSEN

  1. Åsa Gustavsson says:

    Mysiga retrotapeter du hittat, vilken meijladress har du så jag kan skicka dej lite foto ang gardinerna -Häls Åsa

  2. Tina says:

    Den översta tapeten skulle passa på mina pojkars rum. Tack för en bra blogg. Du ger mig så mycket inspiration hela tiden.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *