RESTAURANG PANORAMA

Ur restaurangen Panoramas vackra trädgård i lördagskväll!

.

.

.

Tjingeling Alla Sköna Bönor!

På restaurangen Panorama på Hotel Legoland åt vi deras välbesökta buffe, vilket är gjort av bra råvaror på säsongens läckerheter! Klart något jag rekommenderar er att besöka om ni åker till Legoland. Vi i min familj älskar buffe mat. Det är så enkelt att äta med en familj när man kan ta vad man vill ha! Vi åt på restaurangen Panorama på Hotel Legoland både fredag och lördags kväll! Och vi var lika nöjd båda kvällarna! Det som var extra bra här var att det är inte samma mat på buffen om kvällarna. Utan dom ändrar menyn så man blir glatt överraskad vad som serveras nästa kväll.

 ”tag-själv”-buffé för barnen är också fantastisk, där våra små älsklingar kan njuta av sina älsklingsrätter som t.ex. spaghetti, pommes frites som ser ut som lego, röda danska korv, kyckling och sallader.

Klart en mycket trevlig familjerestaurang där man håller hög klass på mat och vinet! Mitt i matsalen finns det ett lekrum, enkelt att hålla reda på de mindre barnen medans man äter och njuter av goda viner. Där av så är det en mycket avslappnad känsla, då alla barnen är nöjda på denna restaurang. Och så är det ju, är barnen glada då är föräldrarna glada! En happy restaurang helt enkelt!

 

En familje skål!


Jippi, här serverades det musslor. Vilket är en utav familjens favorit rätt!

 

 

 Mitt i restaurangen står en mjukglass maskin, en dröm för våra flickor. Inte nog med att på båten hit så åt vi en jätte god frukost buffe där det serverades pankakor med mjukglass, och även där fick man ta glassen själv. En dröm för alla barn och gubbar, hihi!

 

Ses i morgon vänner!

KRAM

 från.gamla_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *