RENT MED STIL – HOUSE DOCTOR

Snyggaste diskmedlet från house Doctor med en ljuvlig doft av apelsin och rosmarin finner ni här hos finaste Camilla med butiken Millamix. Står just nu på min diskbänk i köket.

 

 

 Välkommen Denna Veckans Bästa Dag!

 Men wow, vad härligt jag mår i dag! Denna veckan har varit hektisk. Jag har fyllt 38år, bak i köket, glöggfika på skolan, avslutningar i aktiviteter, Jullunch på jobbet mm. Ja allt skall hända veckan innan julhelgen liksom.

Men nu kan jag bara pusta ut vänner:)! För idag, just nu så går jag på långsemster, närmare 3 veckor semester. Dessutom så har jag handlat dom sista julklapparna idag efter jobbet. Puh, nu är det bara njuta av familjen, god mat och allt fint julpynt här hemma:). Känner mig så himla nöjd just nu när jag sitter här med en stor kopp med Swiss miss Classics ( varm choklad med marshmallows från USA) Det är så himelskt gott, ni måste testa finns att köpa på amerikanska avd på Ica Maxi. (barnens favorit – och min också om jag skall vara ärlig, hihihi)

 

..H

 Nu skall jag ta med mig min mugg med Swiss miss till soffan och krypa under täcket och se på den mysiga programet , Jul med Ernst på tv 4 kl 21,00. Missa inte det vänner. Han är ju heeeeelt otrolig denna mannen – love it!

 

..

KRAM

..

 Psst! Idag spelas det låten här. Så himla skön låt att ha när man dansar runt med damsugaren & skurmoppen hihihihi.

..

7 thoughts on “RENT MED STIL – HOUSE DOCTOR

 1. maria says:

  Å här sitter jag & jublar över att jag är ledig 5 dagar. Släng mig i väggen liksom….tre veckor, det var som 17!! Hoppas du får en magisk jul & att du kan njuta din ledighet. Krams m….dan före dan före dan före dopparedan

  • Carola says:

   Hahahaha vad skön du är Maria! ja, det är verkligen ur lyxigt att vara ledig i tre veckor. Men det tar ju nästan ett par dagar innan man kommer ner i varv så det behövs en längre ledighet för att man skall känna av ledigheten i kroppen liksom.

   Njut din ledighet och jag önskar dig en super härlig jul!

   Kram ♥CC♥

 2. Camilla says:

  Mmmmm det luktar så gott så man nästan vill skura hela huset med det…hmm men det kanske inte är sån bra ide..kanske blir värsta skumpartyt.

  Måste passa på att tacka för tipset om vinet för några inlägg sedan. Jag kom inte på namnet när jag stod där på systemet men mindes nått med svans och nånting gult. Så jag gick där fram och tillbaka och syna etiketterna. till slut så hitta jag det. Yellow Tail. SUPERGOTT!! rekommenderas verkligen.!!

  kram och puss

  • Carola says:

   Hej sötaste Camilla ♥

   Ja, visst har man lust att skura lite överallt med detta sköna medel:)!.

   Men vad kul, har du köpt det uuuuuur goda vinet till julematen. Jag kan lova dig att det kommer blir sucsé till julmaten av både släkt och vänner!

   Stora julkramar från Karma ♥♥♥ CC ♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *