RENHORN HOS OSS

 

Hallå!
Mår ni bra söta vänner!?!
Har ni shoppat loss på mellan dagsreorna? Jag var ute en sväng på stan igår men jag hittade inget till mig. Jag går mest och väntar på vårnyheterna istället. Men mellan dagsrean är perfekt till barnen! Så till dom har jag hittat en del:)!
Jag lovade ju er att lägga ut en pics på min stora stora julklapp:). Och här är den! Världens största renhon. Jag önskade mig ett och jag fick ett så jag tiger, hihihihi. Det är nämligen så att min svägerskas far är jägare och han har en massa horn nere i källaren. Så på julaftonskväll gick vi ner i källaren och jag fick välja ut ett som jag vill ha. Så då valdejag detta.

 

 

Just nu ligger den på sängen medans jag funderar på var jag skall sätta upp den. Men vist är den fina?

 

På min gren vid sängen.

 

Här kan ni se närmare på hur stor den är, hihihi. Funderar på att hänga den i sovrummet?

 

Men hur underbar dag har vi haft idag? Solen har lyst för  fullt och vi tjejer har haft solglasögon på oss när vi gick på stan. Tänk vilket väder för att vara mellan dagarna = underbart!!
KRAM

30 thoughts on “RENHORN HOS OSS

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  Vad snyggt med ett renhorn. Har inte tänkt riktigt på det förut när maken tjatat om att ha diverse horn på väggarna (han är jägare). Men om nu en som är så duktig på inredning som du har det ska jag nog tänka om 🙂

  Kram
  /Vivvi

 2. A House With A View says:

  Åååh så himla fint du har i ditt sovrum, sobert och fräscht – samtidigt så ombonat!!! Snyggt och fiffigt med grenen, och hornet -wow vilken present!!! Gillar den fina filten också!!!

  Så jätteglad jag blev över din kommentar hos mig, kul att du gillar mina foton, tusen tack för det!! Jag använder mig av programmet Picnik! Men det är ju inte lätt att få till bra foton den här mörka årstiden…

  Stööööörsta kraaaaaaaaaaaamen aka

 3. Room of karma says:

  Men Tack fina vivvi för din kommentar ♥

  Klart du skall ha in horn i din inredning. Det finns så många ur snygg horn och det finns så mycket snyggt du kan göra med dom tex en ljusstake bla…. Och dessutom så gör du din man glad:) bara en sådan sak:):)!

  Du skrev att han jagar, då täker jag mums! Vi är galna i vilt här hemma. Varje höst så äter vi mustiga stekar i form av olika vilt.

  Ha det bra fina du!
  kram CC

 4. Mitas home says:

  God fortsättning till dig och din familj! Äntligen har jag lite bredband så jag kan kika in på din fina blogg! Får ju abstinens.. hihi… Vilken häftig julklapp! Förstår att du är glad för den! Nu måste jag läsa vidare på dina inlägg! =) Kram Mita

 5. Brunkullan med Mosipperötter says:

  Fantastiskt! Jag blir grymt avundsjuk.
  Vill och ha ett sånt maffigt horn. Men jag fortsätter att önska:)

  Kram Susanne

 6. sandra says:

  Jättefina horn. Det är allt bra att känna folk som har skatter i källare och lador hihi! Själv hitta jag mitt för en tjuga eller två på den lokala loppisen.

  Alltid lika fin fint hos dej. Ha en undebar nyår och ett helt magalöst 2012

  kram

 7. Jennie says:

  Din blogg är en fantastisk inspirationskälla för inreding. Tack för att du delar med dig av ditt hem! Vilket jätte horn:) Fantastiskt snyggt!

  Kram

 8. Mari says:

  Hej hopp!

  Och en god fortsättning till dig och de dina!

  Tack för din gulliga kommentar inne hos mig! 🙂 Så du är från Mark du med? Bor du kvar hemma? Nu blir man ju nyfiken på om man känner/känner till varandra! Känner du någon av dom jag fotograferat kanske?
  Vilket vackert hem du har – ser att du har fint öga för detaljer!

  Kramar
  /Mari

 9. mammaxtre says:

  Renhorn är jag uppväxt med. Vi hade många i olika storlekar uppsatt på väggen i mitt barndomshem. Det gör faktiskt att jag aldrig skulle tänka tanken att ha ngt dylikt i mitt hem 🙂

  Så bra att du kunde få ett, bara sådär.

  Ha en fin kväll

 10. Husbysjutolfts says:

  Hej!
  Du är så söt som kommenterar inne hos mig. tack för din fina hälsning.
  Önskar dig och din familj ett riktigt gott slut.
  Jag har ett paket redo nu till dig, just nu står inventeringen mig upp över öronen. så tack för att du underlättar lite 😉

  kram

 11. FruFly★Heidi says:

  Råkult! Og det pleddet med +++ er bare fantaaaatsisk!:) Håper du har hatt fine juledager og nyter romjulen med dine kjære. Klem fra Heidi

 12. Lotta says:

  Wow, vilket horn! Vackert.

  Du har känslan och stilen, tufft tycker jag.

  Tack för din rara hälsning!

  God fortsättning och kram
  Lotta

 13. Kviddevitt says:

  Herrejösses! Ditt hem! så himla vackert och snyggt!

  Vet du jag vet inte vad som händer med den där skinnjackan. Jag skall maila Sanna på Livly och höra med henne om hon kan hjälpa dig att skaffa fram en till din dotter. Filli har storlek 8. Det är den största storleken. Är det den storleken ni är ute efter? Jag håller alla mina tummar och lovar meddela så snart jag vet mer.

  God fortsättning på dig!

 14. Mona Christin says:

  Hei.

  For en flott blogg du har. Lekkert og massevis med inspirasjon. Håper det er greit for deg at jeg anbefaler deg til norske bloggere og at jeg låner et bilde av deg.

  Klem Mona C

 15. a piece of happiness says:

  Perfekt hängare till kläderna!!!
  Jättefin!!

  Sa du att han hade dem i källaren. Han har ingen aniiiing om hur populära dem är nu eller hur 😉

 16. Room of karma says:

  Tack snälla gulliga ni för alla era fina kommentarer ♥

  Och söta Mona C. Vad glad jag blev idag när jag läste ditt finan inlägg på din söta blogg ♥ Tack för länken och inlägget idag!!!

  Puss & Kram
  ♥ CC ♥

 17. Jessica says:

  Hej! Vilken fin blogg du har! Hit kommer jag att återkomma. Ser att detta inlägg är gammalt, men vill ändå fråga… det råkar inte vara så att din svägerskas far har nåt mer renhorn som han vill bli av med..? 🙂 Jag är näml på jakt efter just ett renhorn nu. Så om han vill sälja ett är jag mycket intresserad!
  Kram Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *