RENÉE VOLTAIRE ♥ MANDELSMÖR

 

Smarrig –  Mandelsmör från Renée Voltaire.

..

..

Hej Hallå Måndag!

..

Kickar igång denna terminen med stenugnsbakat bröd med Mandelsmör från Renée Voltaire. Älskar Voltaires produkter! Gaaah, vad tog min lång ledighet vägen? Gud så fort veckorna går när man har ledigt. Idag började jag smyga mig in i vardagen igen. Jag jobbar bara halvtid denna veckan. Det är nog lagom för att smyga sig sakta in i rutinerna igen:). Idag fick jag ett tråkigt telefonsamtal av vårsuper söta städerska. Att hon har ont i ryggen och måste tyvärr sluta som städerska. Hmmm, funderar nu på om jag skall skaffa en ny städerska eller om jag skall städa själv helt enkelt.  Det har varit så skönt att komma hem på onsdagarna och golven har varit skinande vita och hela hemmet luktat rent och fint. Det är en härlig vardagslyx att ha en städerska när man jobbar båda två  i ett hushåll med två barn. Man hinner liksom inte allt!  Vi får testa utan några veckor här, så får vi se hur vi känner för det faktumsom vi hamnat i nu. Det gäller väl bara att prioritera?!.

....

På tal om städa. Så  är ni nog många som sett att bloggen börjar se annorlunda ut?!. Och att bilder kommer upp och bilder tas bort osv. Bli inte rädda, jag har inte virus, hihihi. Utan jag håller på att vårstäda room of karma. Jag skall berätta mer om henne/det i ett inlägg längre fram, om vad som fick mig att göra om min blogg och vem som inspirerar mig i blogg världen. Och dessutom så hjälper denna söta bloggerskan mig  just nu med room of karma ♥. ( hon är en riktig bloggpärla och har ett  hjärta av guld)!!!.

....

Nu skall jag laga lite middag till mina hungriga tjejer här hemma. Och i kväll så blir det blogg fix igen:) Kan bli underhållande för er läsare, hihihi. Bunkra upp med chips och popcorn. För i kväll bjuder jag nog på underhållning live, hihihih.

..

..

Vi ses vänner!

KRAM

..

.

Psst! Sent igår kväll när jag inte kunde somna så gjorde jag en room of karma lista på Spotify med bla denna låten här. En passande låt till min  första arbetsdag detta året 2013 ♥ Och kanske många utav er läsare?!.

 

8 thoughts on “RENÉE VOLTAIRE ♥ MANDELSMÖR

 1. mattias says:

  Hello Mia ♥

  Nix, här har jag inte hitta renées produkter mer än sojan på Ica Maxi. Jag köper mina produkter på City grosen (Ica i knalleland Borås)
  Det är paradiset för god mat i den butiken. Du skall testa dras fisk/skaldjur i deras butik ♥.

  Kram ♥CC♥

 2. Anonym says:

  Åh har du städerska carola Gud vad gott, vad härligt att gjort slag i saken det som bara jag har tänkt!kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *