Reklam Video: 7 Eleven – Vårkampanj 2018

7 Eleven är nog en av mina favoritaffärer, de har bra öppettider mellan 7 på morgonen och 11 på kvällen. Ifall man är på vandrande fot så är nog 7 Eleven en av de bästa ställena man kan checka in på för att köpa något att äta eller dricka. Och när du ändå är där, kan du ju testa en av deras enormt goda wraps som under vecka 17-20 kostar bara 39 kronor(ordinarie max pris är 59 kronor). Själv föredrar jag deras goda Veggielicous Pulled Vego.

Nu skall jag packa för att åka till skolan en av dom sista gångerna, känner både glädja och vemod inför detta. Skall bli skönt att få komma ut och jobba igen men jag vet att jag kommer att sakna både klasskamraterna och studietiden. Att som jag studera i vuxen ålder rekommenderar jag starkt. Ta en paus i yrkeslivet och få göra något annat för en stund.

Men nu behöver jag plocka fram resväskan och se till att plocka fram allt som behövs. Vi ses senare vänner.

Kram// CC

 

Detta inlägg är ett reklam inlägg i samarbete med 7 eleven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *