Rea på Stena Line

IMG_2847

 

IMG_2875

 

.

.

Tjingeling vänner

.

Kommer ni ihåg denna resa som jag gjorde i fjol. Se här, här och här. Jag såg just att Stena Line har upp till 50% boka-tidigt-rabatt på höstens båtresor till deras destinationer Tyskland, Danmark och Polen. Boka senast 1 september och res hela hösten! Passa på att boka in den romantiska helgen, inköpsresan, dagsturen eller sparesan med vännerna, höstlovet med familjen och besök på julmarknaderna i våra grannländer. Jag kan varmt rekommendera Legoland nu på hösten. Det är mycket mindre köer, vädret är bättre nu än vad det var i somras haha. När vi var där så stod vi aldrig i några köer. Vi gick rakt in i attraktionerna och åkte om och om igen. Det var faktiskt som en dröm! Vi har åkt dit tidigare år men då mitt i sommaren då det var betydligt mycket mer folk och köer. Nästa gång vi kommer att åka så blir det på hösten igen! Jag vet att de brukar ha lite extra roligheter på Legoland när det är Halloween, kanske är det då ni skall boka?

.

Rea på Stena Line

.

 En lycklig liten tjej som har hamnat i sitt Friends paradis

.

IMG_2576

 

IMG_2562

 

IMG_2544

 

Rea på Stena Line

.

Miniatyr av mitt älskade Köpenhamn och Nyhamn.

.

IMG_2777

 

210

 

053

 

IMG_2752

 

IMG_2202

 

 Här checkade vi in på hotellet i Legoland. Ett riktigt bra hotell, det var faktiskt halva upplevelsen att få bo i ett sådan vackert rum som vi gjorde. När vi kom in i rummet så möttes flickorna utav var sin present som låg på deras sängar. Vi bodde i den nya delen som är mycket fräsch och påkostad i inredningen. Det är perfekt att bo på hotellet då man slipper att stå i några köer för att komma in i nöjesparken och man kan gå in och ut ur hotellet och parken bäst man vill. Man behöver inte släpa på några regnkläder osv. Vi har besökt Legoland två gånger och varje gång så har vi haft hotell. Ena året så hade vi prinsessrum och andra gången så hade vi Kingroom, vilket klart var det bästa rummet då den var mycket rymligare!

.

IMG_2212

 

 Vi köpte ett upplevelseband då både Legoland och djurparken Givskud Zoo som ni kan ser mer av  här samt Lalandia . Viket jag varmt rekommenderar om ni åker i höst!

.

IMG_2401

 

IMG_2971

 

IMG_2272

 

IMG_2277

 

IMG_2959

 

IMG_2956

 

 Åhhhh herre vilken bra restaurang det är här på Hotellet bara den är värt ett besök:)!

.

Rea på Stena Line

 

Rea på Stena Line

 

.

IMG_2100

 

Rea på Stena Line

 

Med en båttur på tre timmar så hinner man både äta gott och shoppa smink, godis och starkdrycker i lugn och ro. Jag får nog ta mig en tur nu i höst och fylla på mitt smink och annat smått och gott.

.

Nu skall jag ta och packa upp mina väskor då jag nyligen kom hem från en trevlig kräftskiva på västkusten. Resa och upplevelser är livet!!

.

.

Missa inte att boka en resa i höst hos Stena Line då priserna är bra! Ange erbjudandekod BOKANU när du bokar här för att erhålla rabatten.

Boka senast 1/9, res till och med 16/12

.

.

Stor kram Carola

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *