rattfota och bilmusik

rattfota och bilmusik

 

 

 

Tjingeling bloggisar

Jag ska nog erkänna att jag börjar bli lite nervös för veckorna  som komma skall. Jag har aldrig lämnat min familj eller mina barn under en så här långt tid som jag ska göra nu. Vi har aldrig haft någon barnvakt under småbarnsåren, aldrig varit ifrån barnen bara jag och min man utan vi har fått klara oss själva. Det medför att idag är vi en väldigt sammansvetsad och tajt familj vi gör allt tillsammans och baren har alltid fått följa med oss.  Det har många gånger varit tufft men idag när jag kollar tillbaka på småbarnsåren skulle jag inte vilja ändra på något för då hade jag inte haft det jag har idag!

Hur som helst, nu ska jag köra långt och mycket bil under dessa två veckor som jag blir borta ensam då är det skönt med lite soft musik bakom ratten.

Här har ni några av de bästa från min lista:

Table for one – Corey Smith
Tennessee Whiskey – Chris Stapleton
Drinkin’ again – Corey Smith
Parachute Chris Stapleton

Kram/Carola

3 thoughts on “rattfota och bilmusik

  • Carola says:

   Tack❤
   Ja, jag kommer bo borta under både långa och korta perioder i 1,5 år. Det kommer både bli en utmaning med framför allt en utveckling för mig personligen!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *