RÅDA SÄTERI – NICKLAS ERIKSSON – ITALIENSK GELATO

På Råda Säteri i Mölnlycke tidigare idag.

Hej Godingar!
Var det någon mer än min man som läste i dagens GT, om Nicklas Eriksson 40 år som gör sin hemmagjorda Gelato som säljs på Båda Säteri i Mölnlycke. Nicklas Eriksson gick en gelatokurs i Bologna i Italien upptäckte Nicklas den stora skillnaden mellan glass och gelato och har sedan dess byggt på sina kunskaper så mycket att han var redo att starta eget. I februari flyttade han in sin verksamhet på Råda säteri och sedan dess har han jobbat varje dag. Nicklas smaksätter sin gelato med säsongens smaker och det finns inga begränsningar i vad han väljer. Just nu är körsbär hans favoritsmak. Japp, ni läser rätt. Körsbärs smak – ni fattar att Daddy och flickorna överraskande mamma med ett besök här idag. Och wow, det var en riktigt gooooood körsbärs gelato/glass! Klart värt ett besök för er alla läsare.

Här har ni den duktiga Nicklas Eriksson. Mer kan ni läsa om honom här i GT idag.

Här köpte du ”glassen” i vikt. Så du kunde köpa lite av alla smakern om du var nyfiken som jag, hihihi!

En härligt naturnära miljö. (Ni kan nästan se min lycka när jag äter körsbärs gelaton:)!

Här serverar Nicklas sin egengjorda Gelato med sesongens samker så som persika, choklad, körsbär, rabarber/jordgubbar och en annan favorit fläder Gelato – mums!

Min & sessornas Daddy ………….

 Nästan som att vara utomlands. Fick en känsla av Italien  här ett slag.
 

Men oj vad mycket bilder det blev idag också:) Men det var verkligen så där slående vackert här på Råda Säteri idag. Himlen var så där magiskt blå och smakerna i munnen av den där körsbärs Gelaton gjorde mig nästan ny kär, hihihi.
Här hemma har jag just nattat sessorna. Och själv så skall jag pilla lite med bloggen och kika runt hos mina favorit bloggar.
Ha en skön kväll – så ses vi i morgon!
KRAM

9 thoughts on “RÅDA SÄTERI – NICKLAS ERIKSSON – ITALIENSK GELATO

 1. H`s enkla vardag says:

  har inte heller smakat Gelato! Trodde ni var I Smögen, men icke! Verkar jättefint ställe! Ni är verkligen och kollar en massa godbitar var ni än är! Härligt!
  Jag var ju i Dubai i Februari, så undrar du över ngt kanske jag kan ge ngt tips!
  Kram helena

 2. Vardaxlyx says:

  Vilket underbart ställe =)
  Och vilken underbar blogg hihi!
  Hmm kanske hamnar på min Dagens blogg 😉
  KRAM i massor!!

 3. MissTess o. Saga says:

  Mumselimums, det där hade jag gärna testat! Ni verkar ha en så härlig familj som gör roliga feel-good saker tillsammans, likie!

  Du laddar ner instagram som app i mobilen. Det är ungefär som twitter fast man delar foton som man kan kommentera och gilla. Gillar det skarpt för att det är så enkelt att hantera och att man alltid har det med sig, liksom inte komplicerat alls. Du borde verkligen testa;)

  Förstår dej om bloggandet. Det är inte direkt prio. ett här heller nu när det vart sommar och semester men det kommer väl igen till hösten:)

  Stor KRAM och hoppas ni får en mysig vecka

 4. Emma - Från min sida sett says:

  Riktigt mysigt ställe! & det såg riktigt gott ut:) Hoppas att ni har det bra hela familjen!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *