RABENS SALONER MADELINE SJAL I TANGERINE


Madeline Scarf Tangerine Rabens Saloner.
Kaxigt, färgstarkt orange och så underbart härlig är denna Madeline sjalen i färgen Tangerine från Rabens Saloner. Som alltid är Madeline sjalen i skön glesvävd bomull med råa lätt fransiga nederkanter. Vira runt och mixa och matcha, en eller flera färger, i all oändlighet, jag har en ljusrosa också. En gång Rabens sjal – alltid Rabens sjal. Rabens love!
Hej Godingar!
Har ni sovit gott?
Gaaah vad jag har sovit länge i natt. – HÄRLIGT! Jag gick och la mig kl 21,00. Vilket blev 9,5 timmars sömn i natt:)! Det är verkligen vardagslyx hos mig.
Som ni ser här så har jag gått bananas på denna färg i vår. Men det är ju inte så svårt eftesom det är denna färg som gäller sommaren 2012. Men jag blir verkligen så sjukt glad av denna tok persika/orange färg ♥ Och om solen tittar fram i slutet av veckan som dom har lovat så kanske man kan få lite färg också så att man passar i fägen också, hihih! Det är ju en fördel att man kan anväda sjalen man köpt:)!

Material: 100% Cotton / Naturliga växtfärger
På Spotify idag spelar vi sköna Frida Amundsen här. (kolla in vidion också den är verkligen rolig) Det går lite lättara och smidigare att fixa till sig till lite musik?! Om inte annat så blir tidigar morgnar roligare:)!
Ta vara på dagen för den kommet inte i repris!
KRAM

6 thoughts on “RABENS SALONER MADELINE SJAL I TANGERINE

 1. ryskadockor says:

  Vilken härlig färg på sjalen! 🙂
  Tack för kommentaren! Pannkakorna är jst nu mitt favvorecept! 🙂
  ha en fin dag!
  kram
  //Lana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *