RABATT TILL MINA FINA LÄSARE HOS IOAKU

.

Finaste smyckena jag har på mig här kommer från By Fanny Ek Ioaku

Mitt översta halsband heter The Link of Lifte ”Gold” The Link of Life skapar en otroligt individuell look som är igenkännlig som sensuell, kraftfull och åtråvärd. Tillverkad med grund av mässing och lager av äkta metall pläteringar för bästa möjliga hållbarhet. Nickel och kadmium fri. Detta är klart min stoooora favorit i vår! 

 Mitt långa vackra blå halsband heter The zen amulet 100 ”silver/Blue”

Ringen heter The Meteor Ring – Silver/Mix

 

Ioaku är ett svenskt varumärke grundat 2012 av Fanny Ek. Mode- och accessoardesignern Fanny, har vuxit upp omringad av konst då hennes mor var en konstnär som jämt tog henne på diverse konstutställningar och museum. Här lades grunderna för dessa smycken i unga år. Fanny har bland annat gått på en av av Europas ledande mode och designskolor, Istituto Marangoni i London. Varumärket Ioaku fick stor uppståndelse vid svenska smyckesmässan Pricious 2012.  Smyckena har en igenkännlig som sensuell, kraftfull och åtråvärd. Tillverkade med grund av mässing och lager av äkta metall pläteringar för bästa möjliga hållbarhet. Nickel och kadmium fri. Levereras i en exklusiv förpackning med garantibevis. Allt är gjort med stil!

.

Nu har jag glädjen att i samarbete med IOAKU ge mina fina  läsare 15% på alla smyckena i shoppen. Det ända ni behöver uppge är koden  ”ester15” Så passa på att ge er själva ett riktigt lyxigt paket från påskharen i år, det är ni värda girls!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *