PW RUNDA + GE MIG TIPS ÄR NI SNÄLLA


På min Powerwalking runda idag så satt dessa små söta andungar. Så söta ♥


Tjing!

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Idag har jag bestämt mig för att jag måste tappa några kilo till! Jag har ju tappat sammanlagt 10-15 kilo från första starten förra året. Men nu är det -10 kilo med Lchf mat sedan jan 2012. Men nu står det helt still!! Ok att jag har slarvat lite då och då den sista tiden. Men jag äter aldrig pasta, bröd, ris eller någon form av matvete (har aldrig gjort). Men ibland så går jag bananas på smågodis. Ibland? Nä, jag har haft två sådana perioder sedan jag starta. Men ändå.
Var det någon som såg. Älskling du har blivit en tjockis i går kväll? Jag bara tok älskar det programmet. Där går dom flesta på Lchf och motionerar massor. Och dom tappar 15 kilo på 7 veckor. Men igårdagens avsnitt så sa programledaren att det är inte svårt att tappa dom första 7-8 kilona med Lchf, det i princip bara rinner av en. Men det är sedan det blir tufft att tappa dom sista 7-8 kilona. Och där är jag nu!!. Jag står helt still och det har jag gjort länge nu ca 2 månader tror jag det är. Vet inte riktigt varför eller om jag gör något fel? Är det någon av er läsare som går på Lchf och har lyckats att gå ner mer än 10 kilon? Är det någon som har något tips? Kan man gå ner av bara Lchf mat? Eller måste mycket motion till?


En dagens Me: Här ser ni en bloggerska som är illröd i ansiktet – underbart! Åhh, vad jag önskade att jag kunde få in lite mer träning i mitt liv. Eller jag menar träning i mitt liv. Att ge sig ut på PW är ju helt  perfekt. För man kan ju faktiskt ge sig ut när som helst på dygnet, som det passar en själv. Men det gäller att få till den där extra timmen också?! Men nu skall jag verkligen försöka att börja PW åtminstånde 4 gånger i veckan. Det måste jag bara lyckas med! Är ni duktiga på att hålla er träning?

Lite fina bilder från en av mina runder. Men ofta så brukar jag gå runt den andra sjön i småstaden. Där finns det både båtar och annat fint att se på. Ni kan få hänga med på den runda i morgon kanske:)?!
Vi ses i morgon!
KRAM

10 thoughts on “PW RUNDA + GE MIG TIPS ÄR NI SNÄLLA

 1. sofia says:

  Först! Du är skitduktig som tappat tio kilo det är grymt bra!

  Jag gick som sagt upp underbara 25 kilo när bebi-Viola flyttade in i min mage. Om en månad är Viola ett år & av mina 25 kilo är det två kilon kvar.

  Jag har precis som du kört lchf. Fusktat då & då.

  Men den senaste månaden har jag skärpt mig. Har själv känt att jag varit tvungen att dra åt svångremmen.

  Så jag har ätit en ”tråkigare” lchf kost. Mindre feta såser, grådde & turkisk yougurt & ost. Sen har jag slutat att äta lchf ”godsaker” & bakverk på vardagarna.

  Det håller liksom inte för mig att göra det. Det håller bara uppe sötsak suget.

  Jag unnar mig en smothie med en dl hallon, en dl grädde & en dl turk yougurt om dagen.

  Sen köper jag Atkins-barsen när jag är gottesugen. Och lchf glassen på fredagar. I övrigt så äter jag grönsaker med protein till lunch.

  Sen träningen. De senaste tre månaderna har jag tränat 2-3 gånger i veckan. Plus powerwalks 3 gånger i veckan.

  Svammel svammel. Men här kommer mina tips;

  * Power walka innan frulle. Ladda ner appen runkeeper på telefonen. En pepp-app när du är ute & går. Jag kör ett intervall pass via runkeeper. En röst säger när jag ska springa & när jag ska gå. Perfa!

  * Träna! Ngt konditionspass plus ngt styrkepass. Styrketräning ökar förbränningen!

  * Undvik lchf godsaker på vardagen. Det upprätthåller bara en onödig livstil med efterrätter. Trist. I know. Spana in lchf glass på Ica focus! perfa på fredagar!

  * Unna dig en ny handväska när du nått ditt mål 🙂 Hi hi det ska jag göra!

  Nu kör vi!!!!!

  Kram S

  ps. som sagt. svammel svammel!

 2. Johanna Stålros says:

  Underbara bilder, och du är fin som du är, måste du verkligen gå ner mer? Ser att du redan fått lite praktiska tips, själv behöver jag ta till mig dem jag med för att bli av med de extra hormon/ gravidkilona jag lyckades dra på mig…P&K

 3. Anna at Amerikana says:

  Grattis till dina -10kg sedan januari, det är ju underbart!

  Jag har 4 gravid kg kvar, och de är supersvåra att bli av med, och så fort jag har en cheat-day, går jag upp massor, inte i relation till den lilla cheat;en som det var.

  Hursom, nu har jag börjat springa 6km om dagen och äter runt 1000 kalorier per dag. Jag vet att du kört LCHF, men jag och min man gick med i ett program i Canada 2004, och jag gick ned 20 kg på 3 månander och min man 40kg. Vi åt kalorisnålt, blev vän med hunger och sug och bara omfamndade det. Sedan höll jag detta tills jag blev gravid 2007. Tänk high fiber carb flingor på morgonen och mini mjölk och en frukt. Sedan en frukt eller sockerfri yogurt. Lunch är brunt ris med lean protein, typ kyckling (inget salt!) och massa grönt. Snacks är ett par mandlar och en frukt (inte banan) och middag är samma som lunch, fast inget ris.

  Så det blir high carb frukost, lite carb lunch och no carb dinner. Vårt snack var light popcorn, poppade ett par dl på kvällen.

  Visst, var vi hungriga i början, men resultatet kom fort och planen var gjort för oss, så det ovan är bara för att visa hur vi åt. Det är enkelt att hålla efter också. Mitt bästa tips är att det finns inga treats, utan det är tuggumi och vatten som gäller. Svår, men för en kort stund fungerar det. Sedan åt vi treats igen, och vin och allt annat kul med måtta.

  Hursom, ville bara dela med mig en annan idé än LCHF. Maila om du vill veta mer, shop at amerikana.se

  KRAM!

 4. LIFE by TESS says:

  Har tyvärr inte några bra tips, skulle själv gå ner några kilon om det vore så men har alldeles för dålig karaktär verkar det som nu…
  Tycker du är superifn som du är.

  Stor KRAM

 5. Lifestyle by Moi says:

  Kör en vecka utan grädde och crème fraîche och feta ostar och lägg på smör eller kokosfett istället, uteslut även grönsaker och ät endast kött fisk eller fågel. Jätte tufft men ger garanterat viktnedgång (gjorde detta när jag hade 5 kg kvar och inget hände). Googla på fakir diet, jag gjorde min egna variant för att det inte skulle bli för tråkigt. Kram

 6. Lifestyle by Moi says:

  Kör en vecka utan grädde och crème fraîche och feta ostar och lägg på smör eller kokosfett istället, uteslut även grönsaker och ät endast kött fisk eller fågel. Jätte tufft men ger garanterat viktnedgång (gjorde detta när jag hade 5 kg kvar och inget hände). Googla på fakir diet, jag gjorde min egna variant för att det inte skulle bli för tråkigt. Kram

 7. evalevabo says:

  Oj svårt. Jag tror det är väldigt olika från person till person. Vet inte vad jag ska tro om din diet. Tror mer på låg kalori…?!
  Jag har en kollega som körde din diet och märkte inte ett gram på flera veckor. Tvärtom. Vill jag gå ner nått kilo på nån vecka kör jag låg kalori, frukt, knäckebröd och massor av havregrynsgröt och vips har jag gått ner 2-3 kilo på 1 vecka typ. Kanske inför en fest heller så. Sen under resten av året annars så har jag väldigt svårt att hålla igen. Mycket god mat mannen lagar, mycket vin och annat smaskens.
  Havregrynsgröt är mitt tips… Med mjölk lätt och en klick sylt eller banan.
  Kram Eva

 8. Life's Silverlining and I says:

  Håller med de övriga om att du är fin nu som du är , stort grattis till så mycket viktnedgång! Men jag vet hur man känner det man vill ta bort de där andra också, så bra jobbat av dig! Jag har dock inga lchf tips eftersom det inte funkar så bra på mig, men jag gick ned massor efter jag fått mina barn och gick massor!! Så jag tror mycket på att förena mycket promenader och mindre antal kcal. Ser härligt ut där du går! Kram Nilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *