PROVA PÅ ATT DREJA PÅ HÖGANÄS DREJERI

.

Mina två små konstnärer i sina skapar basker ♥ En vacker dag skall våra flickor sitta på Place du Tertre och måla tillsammans med alla franska konstnärer klädd i sin rosa basker. ( jag har faktiskt köpt tre basker för en dag skall jag återvända till detta torget igen och måla med mina två underbara flickor ). Det är en plats som betyder mycket för mig!

 

.

.

.

.

Toodeloo Bloggisar!

Idag måste jag passa på att tipsa er om en riktigt trevlig upplevelse hos Höganäs Drejeri. Vi provade på att dreja med flickorna. Vilket var riktigt uppskattat. Det var inte alls så svårt som man kan tro. Eller med rätt och bra vägledning så var det relativt enkelt skall jag säga. Det är kul att skapa tillsammans med sina barn. Det öppnar upp deras sinnen och man får även dessa vackra skålarna hem som ett kärt minne ♥ Våra flickor gjorde fyra olika skålar i olika former som dom är jätte stolta över. Perfekt att lägga sina fina smycken i eller hälla upp sitt lördagsgodis i. Bjuder er på lite mingel bilder från keramik verkstadens på Höganäs Drejeri.

 

.

.

Här har ni Nikos Lemonis som är greken som redan i unga år bestämde sig för att bli keramiker. Ett hemmabygge resulterade i den första egna drejskivan och därefter blev det yrkesskola och egen framgångsrik ateljé. Nikos flyttade med familjen till Sverige 2006 och arbetade flera år för bland andra Höganäs Saltglaserat. 2010 var det återigen dags för egen keramikverkstad och placering i Höganäs var självklar.

.

.

.

Vill ni läsa mer om Höganäs Drejeri och keramik kurser eller rent av boka testa på dreja så som vi gjorde kan ni klicka in er här.

.

.

Önskar er en fin söndag vänner!

.

.

KRAM

.

.

 

Posted in Usa

3 thoughts on “PROVA PÅ ATT DREJA PÅ HÖGANÄS DREJERI

  1. Sofia Bergström says:

    Vad roligt ni har det helatiden. Ni hittar på saker och gör saker tillsammans. Detta var ett jätte bra tips! kram

  2. Pingback: MIDDAG PÅ GARAGET, GOOD STUFF FOR GOD PEOPLE | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *