Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

 

Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

 

Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

 

Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

 

Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

,

,

,

,

Hej,

.

Nu har vi startat projekt serveringsvagn hemma hos oss. Vi köpte denna drinkvagn för flera veckor sedan men den har bara fått vänta på att vi skall ta tag i det här med att beställa nya hyllplan. Det är som ni säkert känner igen en Ikea serveringsvagn som heter Vindalsö och är till för utomhusbruk egentligen. Då hyllplanen är trädfärgade och i plankor med mellanrum (inte alls fint att ha inomhus). Jag hittade denna iden från en finsk bloggare för något år sedan men jag hade inte plats för denna serveringsvagn vårt förra hem. Nu återstår det bara att betsa handtagen svart så är den helt klar! Jag känner mig hittills riktigt nöjd med resultatet.

.

Grrrr vad jag är trött på detta tråkiga väder som råder de senaste veckorna. Det är väl ändå tur att jag har en hel del kvar att pyssla med här hemma i vårt nya hem. Googla upp badkar och badrumsskåp är nästa projekt bla.

.

Ha en fortsatt fin dag!

Kram/Carola

4 thoughts on “Projekt serveringsvagn, VINDALSÖ

 1. Laila Söderblom says:

  Den blev så snygg med de vita hyllplanen. Ännu närmare originalet Alvar Alto. Hemma hos dig har rullvagnen hittat sin självklara plats. Nice! Vill också ha en likadan som du vet, men hemma hos mig har jag än så länge inte hittat någon bra plats som den förtjänar!

 2. Erica says:

  Som ovan nämnde undrar jag vart du köpt hyllplanen? Samt hur du fick de så vita o fina (vilken färg)

  • Carola says:

   Hyllplanen har jag måttbeställt på Ett byggvaruhus. De var redan vitmålade från början. Kolla stora kedjor, de kan hjälpa dig. /Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *