Prenumerera på Residence

Prenumerera på Residence

 

Prenumerera på Residence

 

Prenumerera på Residence

 

Prenumerera på Residence

Prenumererar ni på någon tidning nu? Det gjorde inte jag tills igår. Fick med ett super erbjudande med denna tidningen att prenumerera på Residence (vilket är min favorit tidning) Få 3 nummer + 2-pack Essence rödvinsglas från Iittala för endast 119 kr +frakt på 39 kr. Viket fynd!

.

.

.

Hej,

Jag brukar inte prenumerera på någon tidning längre, det gjorde jag alltid förr. Nu tycke jag inte att det finns direkt någon tidning som jag köper hela tiden utan jag brukar köpa lite olika månad för månad. Men jag är så himla barnslig så jag faller för tidningar med bra presenter som man får utöver tidningen. Jag samlar faktiskt på glasen Essence från Iittala så detta erbjudande var helt perfekt!

Det tidningar som jag oftast köper är Plaza Interiör, Bolig, Residence och lita andra udda danska tidningar. Jag gillar när det är lite mer stramt, minimalistiskt, modernt men ändå klassiskt. Det bästa tidningarna hittar jag när jag är i Köpenhamn eftersom jag gillar dansk arkitektur och formgivare. Jag har några tidningsbutiker som jag brukar besöka när jag är i Köpenhamn.

.

Ha en bra dag vänner!

Kram/Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *