Premiär för min nya Odd molly jacka idag.

Dagens outfit:
Vinter jacka Odd molly Overcast coat fall 2010.
Scarfen är från Ester Elenora.
Linne/blus Odd molly.
Byxor Hunky Dory & stövlar från Hunter.
Väskan kommer från Marc Jacobs.
På väg hem och ut igen…
Har en del ärenden på stan. Idag var det premiär för min nya vinter jacka som jag klickade hem från Sid and sally i helgen. Dom hade 25% på alla vinerjackor. Me fick nytta av den i dag när kylan kom i morse med -4 grader= Brrrrrr

Kolla in den härliga luvan = Skön till vintern Godkväll sköna torsdagskväll! Härliga härliga torsdag kväll! Nu börjar min lång helgledighet= NICE! Imorgon skall jag storstäda här hemma. Köpa färska blommor inför helgen & laga god viltstek med conjakssås & pressad potatis. Sockret går kortdag på skolan och lilla dockan är hemma med mig hela dagen. Jag älskar sådana dagar när man bara pysslar/piffar här hemma och lagar god mat och umgås med mina härliga sessor. Jag är en riktig hemma katt!! Men nu skall jag pyssla med lita annat som att tvätta och stryka bla…. Tänkte ta ett glas vitt till strykningen, så att den blir lite roligare!!…. Kram på Er alla sköna blogg läsare. Ge kärlek!

2 thoughts on “Premiär för min nya Odd molly jacka idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *