Posters från Desenio

Posters från Desenio

.

Posters från Desenio

 

Tjingeling

.

Då har vi fått in lite nytt här hemma som ni ser. Jag älskar posters som ni redan vet sedan tidigare. Jag tycker att tavlor/poster skapar en känsla i ett rum. Jag har hittat ett företag som gör otroligt fina poster i min smak. Företaget heter Desenio. Jag köpte en hel del här faktiskt då de har mycket bra priser. De har allt från svartvita texttavlor med fina budskap som jag gillar till fashion motiv, ett brett sortiment som passar många olika inredningsstilar. De har även en smart inspirations sida med mängder av olika tips där de har kombinerat olika tavlor i kollage, riktigt smart!

.

Posters från Desenio

 

Posters från Desenio

 

 

Här finner ni dessa snygga tavlor online. 

Kram/Carola

tii.majl - kopia

6 thoughts on “Posters från Desenio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *