PORT PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

untitled

Att njuta lite till på Ystad Saltsjöbad. 

Välkomna in till YSB!

Då är det dags för middag på Ystad Saltsjöbad och då har denna restaurang tre olika matsalar att välja på. Idag går vi in i restaurangen PORT. En svensk-amerikansk seafoodrestaurang med 200 platser. Tänk amerikansk östkust och Österlen, en underbar blandning. Ett klassiskt tidslöst lyxigt sommarresidens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka i tiden. Stark lokalförankring i produkterna och hanteringen i förberedelsen av maten gör att den alltid känns fräsch. Tonvikten ligger på fisk, skaldjur och grönt. Symboliken bakom namnvalet är att det anspelar till havet utanför fönstret samt att det är den viktigaste platsen på hotellet.

Nu får ni mingla runt med mig inne på Ystad Saltsjöbad Port här nedan…….

Till Daddys lycka så serverade dom hans favorit middag, ribbs! 

  Jag åt lax med färskpotatis och klassiska tillbehör. Smakerna var rena och det kändes att det var bra råvaror!

Sockret beställer nästan alltid in vit fisk när hon är på restaurang och så även här. Men det som var det mäst fantastiska var derasbarnmeny som var i form av plockmat som liten Docka och till viss del Sockret åt. Var deras ur goda pasta som var glutenfri. All pasta dom serverade i brunchen var glutenfri och den var den godaste pastan någon i vår familj har ätit. Perfekt för dom som är gluten intoleranta samt LCH mm. Och deras köttförssås, to die for! Nästa gång jag besöker detta ställe så skall jag faktiskt beställa in den pastan och köttfärssåsen till mig. För OMG vad god den var!! Ett stort plus i kanten för deras glutenfria pasta, brödrosten stod framme för endast glutenfria bröd mm. Här var ett ställe som var mycket duktiga på allergier och lagade lätt upp special kost till vårt Socker då det serverades panerad fisk, då hon i stället fick vit fisk.

 

 Möblerna kommer från The Country House som har anor från den Engelska landsbygden. Det andas den rätta känslan. I ett stort hus vid havet.

  Som ur en amerikansk feelgood film. 

 Nu är det bara att boka in er här!

KRAM

 19untitled

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *