POLSKT HEM

Hej Vänner!
Mår ni bra alla fina bloggisar?

Denna helgen har vi verkligen njutit av julen. Och där till så har vi frossat i juldekorationer här hemma. Vi har ju burit in halva skogen hemma hos oss i år:) Men i år så har jag verkigen gillat att dekorera in julen! Kanske för att jag är lång ledig och verkligen vill njuta.
Detta ljuvliga hem hittade jag hos en annan fin bloggerska här. Men rep kommer från decor8. Så här beskrev dom lite av detta coola hem. ”Det är dags att utforska en snygg yta, men inte i New York, Berlin eller Los Angeles, men i en landsortsstad i Polen! Det är en modern, naturlig stil hem utanför Warszawa tillsammans kommer vi att lära känna husägaren och några trender inredning där borta”.

”Layouten av huset går ungefär så här – bottenvåningen finns ett stort rum så det är en öppen plats med ett separat badrum – så de har sina vardagsrum, matplats och kök mer eller mindre tillsammans. Då, på första våningen finns det en annan stort rum där de har sitt kontor, sovrum och master badrum.”

Kolla in vilken härlig mix dom har mellan modernt och gammalt. Gillar också den råa ytan på väggen.

Kolla in tavlorna på väggen. Åhhh vill ha!!


Jag har bestämt mig för att köpa den stolen på bilden här. Fast jag vill ha en vit och den skall vara i form av en gungstol tror jag?! Eames är sååå snygga i modellen med armstöd. Man sitter som i en skål på något vis:)!

Vitmålade råa golv, snyggt!

Åhhh, detta inlägget kan se ut hur som helst:) Dom har gjort om blogger så sidan ser helt annorlunda ut nu när jag skulle lägga ut ett inlägg. Får kolla närmare på detta senare. Nu skall jag återgå till soffan och mysa.
Vi ses i morgon.
 Kram!

7 thoughts on “POLSKT HEM

 1. Caroline says:

  Hej där! Första gången jag tittar in här hos dig! Mycket fin inspiration och ser att vi har mkt som är lika 😉 bla din pälsmössa och din Wiggys jacka och även en hel del inredning, kul! 🙂
  MEN GUUUD va jag gillade det s.k polska hemmet 🙂 riktigt snyggt.
  Kommer absolut att fortsätta att läsa din härliga blogg!
  Ha en fin söndagskväll!
  /Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *