POLAR BASE

 

 Brrrr, vintern kom snabbt här på Legoland, hihi.

Toodellooooo!

Jag har hur mycket som helst att visa från vår weekend här på Legoland. Jag har till och med öppnat en flik för er som kanske vill besöka Legoland i höst eller nästa sommar, då är det lätt att hitta dessa inlägg för er alla fina läsare av min blogg, när det är dags för er semester här!

 

 Här inne åkte vi världens läskigaste maskin ni kan tänka er. Man satt två och två i ett par stolar med en mycket lång arm. Det var dessutom ganska mörkt, ett litet skumt lila ljus. Det kändes som man var i framtiden på något vis. Innan man satte sig i denna maskin fick man själv ställa in hur maskinen skulle åka med dig. Upp och ner, slänga dig åt sidorna, snurra runt mm. Ingen gång blir den andra lik eftersom du trycker på en massa knappar och ställer in maskinen efter varje åktur. Jag säger bara OMG, det är inget för fegisar!

 

 

 Och kolla in denna lilla söta pingvin som är ca 2 år gammal. Den trodde att Dockans armband var mat så hon följde efter Dockans arm i över 20 minuter, ville liksom inte sluta. Dockan skrattade och tycket det var super kul. Vi döpte denna sötnosen till Happy feet efter filmen ni minns som hade premiär för ca 8 år sedan. Jag kom ihåg att vår stora dotter bara toook älskade den filmen. Den handlade om pingviner och det var en dansande pingvin som kallades för happy feet! Vissa klockslag får man även vara med och se när dom blir matade här på Legoland, det kan nog vara en syn!

Önskar er alla en jätte fin kväll!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *