Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Plugg på sportlovet

Så här ser det ut när Sockret pluggar Matte denna kväll, med en penna insnurrad i håret.
Pennfack från Juicy Couture Sockrets fin pennor som hon kallar dom.
Hon valde dom helt själv på Alfons i Kungsbacka. En dagens på Sockret: Tunnika från Rabens Saloner, Jeans från Replay och nitbältet kommer från Fornarina. i (Tycker det är så kul med att Rabens Saloner har en barnkollektion eftersom jag gärna klär mig i Rabens kläder själv).

i i Hej Torsdag!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Vad jag längtar till våren så att jag kan börja löpa. För i denna veckan som gått har det varit galet mycket smörgåstårta och vanlig chokladtårta. Det är nämligen så att vår goa tandhygienist som jobbar hos oss fyller 60år denna veckan och det har vi firat sedan i tisdags. Hej och hå säger jag bara. Nu måste jag ta tag i det här med vikten. Men Fa………………n vad tråkigt! Men löpning är ändå ganska ok, bra musik i öronen på Iphonen och Niken på fötterna så är det bara att springa ut. Inget att anpassa sig efter utan man springer när man kan och har tid. Det är ju ändå fullt upp med två barn, ett hem, och ett jobb liksom. Man har inte så mycket tid över! Men det är ju det här med att prioriterar rätt osv….
Det roliga går ofta före det tråkiga hos Me.
i Nu skall jag ta och brygga lite körsbärte och läsa min nya Sköna hem tidning som kom med posten i dag! i Ha det gott till vi hörs igen!

One thought on “Plugg på sportlovet

  1. HOUSE of ADELA says:

    Vilken jättesöt dagens på lilla damen;) Å jag håller med dig om kylan…puh vad trist det är och att inte kunna springa ordentligt. Känns som vintern varat i evigheter…Vi får peppa varann sen när solen tittar fram att komma igång;)

    Kram!
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *