PLAIN VANILLA FLIP FLOP

Snyggingarna Summer Diva Flip Flop från Plain Vanilla kommer från den fina Butiken In Spirit här i småstaden.
Välkommen Varma Fredag!
Har just kommit hem från en liten shopping tur i vår lilla småstad. Och jag hittade en massa fint hos Stina på In Spirit. Jag måste bara tipsa er bloggisar om att Stina har idag fått in en leverans med en ny riktigt fin färg av Please jeans, dom var potatisfärgade, typ – riktigt snygga! Eftersom jag vet att dom tar slut på en gång så var jag bara tvungen att tipsa er här. Kan ockås berätta att hon har ingen nätbutik men hon sänder varor om ni önskar. Jag hittade också en klänning till den 3:e juni (också från Plain Vanilla) Det är en virkad klänning, så himla snygg ♥ Pics kommer!


Som ett smycke för mina fötter idag ♥
Nu skall jag ut i solen igen – Önskar er en fab fredag vänner!
KRAM

8 thoughts on “PLAIN VANILLA FLIP FLOP

  1. Vardagslyx says:

    Som du skriver, precis som ett smycke. Sååå snygga!!

    Har ju inte kommenterat på länge, men jag måste bara säga att det var jätteroligt att läsa ditt inlägg om Gränna. Nästan min hemstad! Eller inte riktigt, men jag åkte i alla fall dit i stort sett varenda dag under tre år på 80-talet. Gick nämligen hela högstadiet där! Älskar Gränna, måste bli ett besök där i sommar.

    Ha en skön helg!

    Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *