Pizza på Mölle Krukmakeri

as

 

ass

 

ass

De tre övre bilderna är lånade av vår vän som var med Ulf som står bakom kameran:) Så skönt att det finns någon annan som tar bilder mer än jag haha.

 

I dag bjuder jag er på en liten tillbaka blick när vi var och besökte Mölle här om veckan. Vi var tre familjer med barn som campade på Mölle Camping. Vi är tre familjer som har ett gemensamt intresse, och det är bra mat. Vi har en liten matklubb där vi träffas tre gånger om året och nördar ner oss i bra råvaror, mat och goda viner. Denna träffen jag visar nu var inte en utav de träffarna utan detta var en spontanresa med alla familjer och våra barn. Vi tog med oss cyklarna på våra husvagnar för att kunna cykla ut spontant på alla kullahalvöns utbud. Det var cykelturer allt från Arilds vingård, Arilds hamn för en picknick med goda ostar, korvar och vin till Mölles krukmakeri. Vi besökte också den nyöppnade lilla Saluhallen i gamla brandstation i Mölle hamn, Köpte närproducerat gott kött från Limousine gården till kvällens grillning mm. Men här vill jag visa lite spontana bilder från första kvällens aktivitet då vi cyklade ner till Lisas på Mölle krukmakeri. Vi cyklade ner vid 19,00 tiden efter att vi alla tre familjer just hade anlänt. Vi tog ner stödbenen och hoppade på våra cyklarna och trampa oss ner till hamnen för att njuta av helgen som just hade börjat. Som ni ser så hade vi också tur med vädret, det hjälper ju till också!

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

 

aas

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

.

Tor mig när jag skriver att detta var nog en utav de godaste pizzorna jag smakat på i hela mitt liv! Vi köpte olika sorter för att få testa runt smakerna i familjen.

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

.

Haha detta känns nästan som annorlunda familjen på restaurang, 9 barn liksom. Riktigt super mysigt!!

.

Pizza på Mölle Krukmakeri

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

.

Margarita med mozzarella ost och färsk basilika, mums!

 

afPizza på Mölle Krukmakeri

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

 

az

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

.

Under kvällen har Lisa öppet sin butik så man kan köpa lite fin porslin också. Detta är en härlig oas där man kan äta, dricka och shoppa. Restaurangen har rättigheter också.

 

as

 

Pizza på Mölle Krukmakeri

.

.

Skall ni koppla på vagnen på bilden och åka ut med husvagn så är Mölle Camping ett bra tips från mig, och ta då en tur till Mölle Krukmakeri och ta en pizza med glas vin i solen. Hörde att vädret skulle vara bra denna helgen!

Ha en fin start på helgen vänner!

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *