Päls, UGG och bubbel

Päls, UGG och bubbel

 

Päls, UGG och bubbel

 

Då är det dags att plocka fram de varma vinterkläderna. Höst jacka från Michael Kors och UGG Mini.

.

.

.

.

Tjingeling

.

 Brrr vad kallt det har varit idag. Frossar just nu i höstens färger brunt och grönt. Jag är på jakt efter en mossgrön kashmirtröja. Kashmir är det varmaste och goaste jag vet så här års. Jag var inne och tittade på lite klädbutiker på nätet men har inte hittat någon mörk mossgrön i ull. Är det någon som sett någon på nätet så hojta till:) Jag kan även tänka mig några snygga byxor i mossgrönt också.

.

Idag är jag sådär obotligt trött igen, så jäkla trist! Någon som vet vad man kan göra åt denna hösttrötthet? Jag är redo att testa vilken kur som helst i detta läget.

.

Skall tända lite levande ljus och lyssna på lite skön musik (högt med hörlurar) uppkrupen i soffan med en filt. Det kallar jag för höstlyx, kanske öppnar jag en flaska bubbel bara för att jag kan haha. Har fått dille på denna låten här. Hela skivan är grymt bra!

.

Kram/Carola

One thought on “Päls, UGG och bubbel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *