PAKETET FRÅN POMPdeLUX

 

Vår lilla busiga Docka som vi nu mera kallar för ”Lotta på Bråkmakargatan”:)! Hon är en liten bestämd dam hon precis som Lotta:)!

 

Hallå Raringar!
Njuter ni av jullovet?
Jag har nog aldrig i hela mitt liv njutit så mycket av ett jullov med mina små sessor som i år! Det är nog förmodligen bara för att jag jobbade över hela jullovet förra året. Och det har jag aldrig gjort tidigare år. Så det var nog en smärre chock för mig förra året att få jobba över jullovet. Så nu vet jag hur det är att både jobba och vara ledig över jullov:)! Idag har vi bla dansat ut deras julgran på deras rum. Granen var klädd med massor av godsaker – mums! Men Me tog inte en tugga i något, bra va:)!?

 

 

Mitt lilla Socker har fått sina stora chokladbruna ögon efter mig:)! Och sitt ljus hår kommer från Daddy.

 

 

Idag tog vi ut vårt paket på posten från det danska underbara märket POMPdeLUX. Och det tog inte många minuter förrän dessa ljuvliga kläder satt på sessorna:)!

 

 

Min alldeles egna lilla ”Lotta” Idag skulle jag ta kort på henne. Men nix, det ville inte lilla Dockan. Hon bara busa runt …..

 

 

I Kina mocka skogen där bodde en familj. Och mamma laga maten och pappa rensa sill. ÅÅÅ lillan satt på pottan ………… Ni fatta vad dom gör här va:)!?

 

 

Här om dagen var Sockret, Dockan & jag ute på stan och köpte örhängen till Sockret. Då hon fick välja helt själv, så då blev det givetvis blin bling från det Norska märket aha Design och finns på Smycka. Vi har köpt örhängen från det märket tidigare och dom gör verkligen ljuvligt fina smycken!.
Buller & Bus har det varit i vårt hus idag:)

 

Just nu så är söta Sockret hos sin vän L. Och jag står och fixar lite kvällsmat (fattiga riddare) tills hon strax kommer hem genom dörrarna och är förmodligen super hungrig.
Önskar er en fin kväll!
Vi ses i morgon!
KRAM

 

12 thoughts on “PAKETET FRÅN POMPdeLUX

 1. Allt och/eller Inget says:

  Vilka fina bilder på fina flickor! Deras nya dressar är ju underbara! Jag beställde ett tjugotal plagg på rean i december, så roligt att kunna matcha så många plagg med varandra. Vi köpte mycket i den där gröna som dina tjejer har. Fint till deras ljusa hår och bruna ögon. Vi trodde att vår dotter skulle få mina bruna ögon också, men icke. De är alldeles klarblå 🙂 Kanske nästa kan bli brunögd så vi har en av varje 😉

  Kram Linda

 2. Lisette says:

  Flotte Bilder og nydelige piker;) Bloggen din er en ren fornøyelse og titte på. Elsker det sorte og hvite i interiøret ditt. Vi deler samme pute og andre Tine K og Day Home produkter;) Klem

 3. seventeendoors says:

  Jag slog också till på rean, först på 50 och sedan en gång till på 70 procent. Superfina kläder och som sagt här, lätta att mixa och matcha om man har en uppsättning.
  Ha en fortsatt fin vecka!

 4. Bodil says:

  Vilken duktig fotograf du är. Ser att du kan fånga ögonblicket. Jag har försökt att fota min lilla men det blir aldrig så bra som dina bilder;)! Deras nya dressar är ju underbara på dom. Vår lilla Freja har en likadan i lila.
  Ha en bra dag!

 5. Fröken Vit i Madickenhuset says:

  Hej!

  Roligt att du hittade till mig!
  Jag blev jätteglad över att du tyckte att min blogg var varm och kärleksfull!!
  Verkligen ett gott betyg. Tusen tack, snälla du.

  Du har själv en supercharmig blogg, tycker jag!!

  Må så gott!
  Kram

  ♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

 6. Room of karma says:

  Tack alla ni söta som skriver så fint om mina största ståltheter ”sessorna”!

  Och jag förstår att ni är många med mig som också gillar detta sköna danska märke!

  Kram ♥ CC

 7. Kviddevitt says:

  De är verkligen så vackra dina döttrar! Fina i sina nya kläder!

  Och grattis till en underbar kudde. Stjärnkudden från Day Home. Suck. En sådan önskar jag att det låg på min Fillis säng…

  Du förresten, hur gick det med skinnjacka? Fick du tag på en hos Livly eller hur blev det? Nyfiken 🙂

  Kram och en fin helg till dig.

 8. Pernille Ulrikke says:

  ååå, så herlig! Er så mye fint på POMPdeLUX 🙂 Er ikke lenge igjen før lille ebba min passer klærne derifra!! 😉 Til høsten kanskje..

  har lagt til som følger for en stund siden og det angrer jeg virkelig IKKE på! Er så mange flotte og inspirerende innlegg hos deg 🙂 takk for det 🙂

  ha en fin lørdag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *