PÅ MIN ÖNSKELISTA FRÅN TINTINSYLE

Underbar koftan från oddmolly

 En ny Odd Molly Lovely Knit kofta står överst på min önskelista till hösten. Men vilken färg skall jag ha?!

.

Godmorgon Onsdag!

 Satt och googla runt på höstens alla läckerbitar och fastnade helt på Tintinsyles sida. Så mycket snyggt som ramlar in just nu. Den klassiska cardigan lovely knit från Odd Molly i fantastiskt mönster och knytband fram är ju bara en klassiker. Vill ha en ny färg varje säsong,  men jag har inte riktigt gillat dom bleka färgerna som har varit i sommar. Men denna hösten så sprakar det av färg på Odd mollys härliga koftor – me like! Det finns en knallgrön som är riktigt snygg också, se här.

 

 

Underbar orange kofta

Men nu återstår den stora frågan. Vilken skall jag ha? Älskar ju orange. Men rosa är ju alltid rosa. Jag har alltid gillat rosa sedan jag var barn, hihihi. Men jag vet att jag passar riktigt bra i orange också. Hmmm, vilken tycker ni är finast?

.

 Nu skall jag ta och ställa mig och göra lite frulle till mina små hungriga sessor. Dom står just nu brevid mig med morgonruffs i håret och frågar vad vi skall äta till frukost. Och jag har tänkt att överraska dom med en brak frukost, med allt vad det innebär. För idag skall vi iväg på en lång utflykt, bäst att dom är mätta i magen då.

Ha en skön dag vänner!

KRAM

 

12 thoughts on “PÅ MIN ÖNSKELISTA FRÅN TINTINSYLE

 1. Anna A says:

  Varför inte köpa båda två? :))) Rosa är ju superfin men orange kommer att bli populär…..tuff hihiihihi. Rosa passar bättre till ditt hår 🙂

 2. Pernilla says:

  Ja, inte är det lätt att välja……. så många fina färger??? Jag håller nog på ROSA, det är ju alltid rosa som du säger!!!

  Hoppas det blev en härlig utflykt med prinsessorna!

  Tack för ditt ”flyttkort” Kram Pernilla

 3. Annika says:

  Riktigt svårt val! Rosa är ju rosa, love it men du som är mörk( som jag) och väldigt klädmedveten skulle passa grymt bra i den orange….. Lycka till och visa gärna vilken det blev!
  Kram Annika

 4. LENA says:

  Hej ,samma problem här, varför inte ta något oväntat som den ljuvliga gröna ,tror jag gör det.DU PASSAR I ALLA 3 FÄRGERNA SÅ KÖR ELLEBELLE BI.Mvh Lena

 5. MissTess says:

  Superfina! Själv gillar jag den gröna och kommer nog köra på den färgen i höst och vinter;) Dock är jag inte så förtjust i ull, klivar av bara tanken, hihi.

  Nu ska jag svara på ditt mail.

  Kram söta

 6. M says:

  Ingen av dem! Svåra att matcha med annat! Köp en annan enfärgad istället som du kan variera m. olika toppar och olika underdelar…! 😉

 7. Pingback: SHIRATAKI OCH EN FIN PRESENT TILL MIG | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *