PÅ ANDRA SIDAN

På Daddys nattygsbord idag.

 

 

 

..

Hej Ljusa Torsdag!

Mår ni bra alla söta bloggisar?!.

 Wow, idag är det en ljus och vacker vinterdag. Temperaturen visa +10. Vilket jag passade på att ta fram Canon här hemma. Man får ju passa på när det strömmar in ljus genom fönstrerna nu i november månad. Kan till och med se solen lysa idag – underbart!

Jag sitter just nu och googlar på gardiner, jag blir tokig vad trist det är när vi inga gardiner har. Men jag hittar häller inga som jag vill ha. Lamellgardiner har jag testat här hemma men det passar inte våra fönster, så det är nu nerlagt.  Hmmmm, nu vill jag bli lite mer inspirerad av gardiner, men vet inte riktigt vad jag skall kika?. Jag vill ha det mycket stramt, enkelt och inspirerat av hotell och självklart hel vita! Har ni några tips på var jag kan kika någonstans?

 

Vår gammal sjuanstol från Arne Jacobsen, med minst 30 år på nacken börjar bli riktigt skrutti. Så för att bevara den så har vi den numera som ett nattygsbord.

….

Daddys Louis vuitton slips som nog är 15 år gammal minst! Den inköptes på en utav våra första Köpenhamns resor tillsammans. Vi har nog aldrig varit i Köpenhamn utan att besöka Louis vuitton butiken på Ströget. Där finner vi också Gucci, Burberry och många andra bra varumärkes butiker vi gillar. Vi har ett hotell som vi brukar boka när vi är över och  den ligger inte långt från denna butik.

Min älskade lilla kinesiska nakenhund. När jag satt här och skulle göra en helhets bild över sovrummet så kom denna lilla vovve och satte sig mitt framför Canon. Kan det vara ett täcken på att man vill vara med?!. (ser ni hur bestämd hon ser ut??).

Hej hallå alla bloggisar, minns ni mig?!. Nu var det ett tag sedan jag fick vara med här på Karma. Har saknat er, vovv vovv …………

 …

Nu skall jag laga lite mellis till liten äppelskrutt här hemma. Körsbär/banan smoothies – mums. Har nämligen hittat en butik i Göteborg som säljer frysa körsbär. Så nu blir det mycket bak med körsbär här fram över, hihihi.

…..

Ha en fin dag vänner – Njut av ljuset & solen!

KRAM

14 thoughts on “PÅ ANDRA SIDAN

 1. Ann-Charlotte says:

  Jag har precis satt upp kritvita veckbandsgardiner i mitt sovrum, gardinskena i taket . Snyggt o hotellkänsla. Fick bra hjälp med allt på fritslatyglager, massor med inredning också . Ha en bra dag 🙂 kram

  • Carola says:

   Ja, där sa du något bra!!!!
   Hur kunde jag glöma Fritslatyglager? Jag har ju varit där när jag har inrett hus åt andra (jobb). Men det var nu något årsedan jag var där. Skall kolla upp. Tack för tipset!!

   Kram ♥CC♥

  • Carola says:

   Nä, visst är det svårt! Men nu har jag fått ett dunder tips från min finag gamla arbetskompis med god smak. Hon läste detta inlägg tidigare idag och slängde sig på luren och tipsa mig. Jag skall gå ner på stan i helgen och kolla upp tipset! Det lät lovande.

   Kram CC

 2. Fru Merlot says:

  Hoppas du får många bra tips och bloggar sen om hur det blev! Jag tycker det är supersvårt med gardiner!! Och det är klart nakenfisen måste få va med ibland! 🙂 kram M ❤

 3. Åsa Gustavsson says:

  Gokväll. Ang gardiner- har du testat tunna vita och hänga upp stången längst upp på väggen ovanför fönstren, kan ju även ha en längd sammetsgardin i nån läcker färg under vinterhalvåret, har detta i vårt sovrum – trivs väldigt gott med detta, jag är oxå en vit svart människa och hela vårt hem är vitt, om du vill kan jag ta lite kort med mobilen om du vill se

  Åsa

  • Carola says:

   Men tack! Det var ju en toppen idé om att hänga gardinstången långt upp (ovan för fönstret) så är det ju faktiskt på många hotell. Och den tunna är nog mer mig, men å andra sidan så skulle sammetsgardiner vara lite mer pamigt! Hmmm, skall tänka på kvaliten där.

   Men super tack för din kommentar den väckte tankar hos mig!!!!!

   Kram ♥CC♥

   Vill gärna se bilder från din tel. Maila mig, så jag kan ge dig mitt mob nummer. Super tack för att du är så himla gullig!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *