Öresundsbron

Öresundsbron

 

Öresundsbron

 

Öresundsbron

 

.

.

.

Hej

Mår ni bra alla mina fina bloggisar?

Vilken vacker solnedgång det bjöds på här nere i Malmö i helgen. Det var en romantisk kväll då det satt förälskade par överallt längst havet. Denna magiska solnedgången färgade himlen både rosa och orange. Måste nog kalla denna stunden för magisk. Tog några pics så ni också fick avnjuta denna stund. Jag är som ni sedan tidigare vet helt förälskad i Skåne. Men jag är inte lika förtjust i Malmö måste jag nog medge. Jag är en lantis. Jag gillar natur, djur och havet. Kullahalvön och Österlen är mer min stil. Men shoppingen är bra här i Malmö. Och det är nära till Köpenhamn.

.

Öresundsbron

 Och nu börjar det bli grönt på träden också. Åhhh vad jag älskar denna tiden vi har framför oss.

.

.

Vi ses i morgon!

Kram/Carola

tii.majl - kopia

4 thoughts on “Öresundsbron

 1. Jonna says:

  Men gud vilka vackra bilder! 🙂
  Jag är en inflyttad skåning och jag älskar verkligen också Skåne! Jag har bott här i 11 år nu och kan inte tänka mig att bo någon annanstans. Jag är som dig, håller mig lite gärna mer till Österlen men gillar shoppingen i Malmö. Och det bästa är närheten till Köpenhamn, min absoluta favoritstad!! 🙂 Och sedan; närheten till Europa ♥♥♥

  Kram Jonna

  • Carola says:

   Åhhh det låter som du har det riktigt bra! Det bästa av alla världar liksom. Naturen är helt magisk i Skåne. Jag åker ofta dit och kommer hänga där en hel del i sommar som alltid.

   Stor kram Carola

  • Carola says:

   Det låter toppen. Då har du den härliga kontrasten som ger energi till varandra. Borta bra, men hemma bäst:)!

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *