ÖPPNAR DÖRREN TILL DOCKANS RUM

.

Välkommen in till vår lilla Lotta på bråkmakargatans rum. Eller vad skriver jag,  jag menar så klart vår lilla Docka. 

.

.

.

.

.

Toodeloo!

.

Idag öppnar jag upp dörrarna till Dockans lilla rum. vår Docka är ett riktigt litet busfrö kan jag lovar er. Så himla lik Lotta på bråkmakargatan. Hon är lika lillgammal och förståndig som hon. Vår lilla Docka är en liten dam förstår ni fast hon bara är 5år.

.

 Idag när jag öppnade upp dörren till hennes rum så satt hon och drack körsbärs te och målade teckning till vår söta granne Tant Britta.  Denna söta granne har fått två barnbarn extra, hihihi. Våra sessor bara älskar denna gamla damen som sitter i solen under solhatt på somrarna och äter 7 sorters kakor ♥ Och ni må tro att hon får sällskap av vår lilla dam (Dockan) vid kaffebordet. Hon älskar att lyssna på Tant Brittas berättelser och livserfarenheter. Ja, som ni förstår så är vår Docka en mycket speciell liten bestämd dam som vet vem och vad hon vill. Ingen är som hon kan jag lova er! På mitt första kvartsamtal i förskolan så berättade vår söta inskolnings fröken L att vår docka är verkligen trevlig. Det är sällan man använder det ordet sa hon också. Men vi tycker verkligen att hon är trevlig!. Och dom orden har jag burit med mig sedan dess. För det stämmer verkligen in på denna lilla dam. Nu skall ni få kliva in hos vår lilla dam och titta runt denna söndag:).

.

.

.

Detta är våran Docka ♥.

.

.

 .

På skrivbordet. 

.

.

.

Här sitter hon ofta och skapar konst. Båda mina flickor är vääääääldigt konstnärliga av sig. Nästa vecka är det sportlov och då har kulturskolan öppethus i sin konstverkstad, det kommer bli några turer dit med mina sessor  har jag hört önsknigar om här hemma. Konst och kultur ligger dom varmt om hjärtat. Kanske kommer dessa två flickor bli något stort någon dag?!.

.

.

 

.

.

Nu hoppar flickorna runt mig och ber snällt att jag skall göra pannkakastårta till mellis. Tror nog att jag ger efter eftersom jag har allt som behövs för en smarrig tårta full av blåbär ♥ Njut söndagen vänner!

.

.

.

..

KRAM

13 thoughts on “ÖPPNAR DÖRREN TILL DOCKANS RUM

 1. Nilla says:

  Så fint rum! Vet du min dotter sa igår att hon vill ha en sådan där säng som man kan ha en soffa under, tror hon skulle vara lite avundsjuk på din dockas rum nu. Väldigt härlig berättelse om din docka och Lotta liknelsen, förstår er granne är glad.
  Kram Nilla
  ps. har uppdaterat nu, bra du såg det, jag trodde jag hade bytt adress förut. kram

 2. Carola says:

  Tack alla ni söta för era kommentarer här om lill Dockans rum. Hon kallar faktiskt sitt rum för studio, så ni kan förstå att det skapas konst där inne?!.

  Kram ni är bäst!

  ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *