Och vinnaren är

Och vinnaren är

 

Och vinnaren är

 

Och vinnaren är

 

.

Hej vänner!

.

Idag har jag pyntat vårt hem med väldoftande och vackra syrener. Finns det något somrigare än att plocka in blommor direkt från trädgården. Nu har jag tyvärr inte något sådan stor och härlig trädgård så jag fick dessa härliga blomster från min arbetskollega Anette. Jag har endast en liten rabatt utanför entrén. Men den räcker gott till att odla färska örter, smultron och andra mindre blomster så som förgätmigej och luktärter.

.

Idag har jag också den stora äran att presentera en vinnare:

.

Grattis Elli Karlsson 

Du är den lyckliga vinnaren av en underbar filt Gåsöga i valfri färg.

Om du mailar mig din adress samt vilken färg på filten du önskar till roomofkarma@hotmail.com så kommer snart ett finfint paket från Eklund på posten!

 

 Kram/Carola

tillvisitkort2

 

.

Psst, Tusen tack alla för er medverkan! Tyvärr så kan ju bara en av alla rara tävlande vinna. Men jag kan glädja er att snart snart kommer en ny finfin tävling

2 thoughts on “Och vinnaren är

  1. anette says:

    Syrener är båda vackra och doftar gott……jag ska nog också ta in ett gäng. Mina vita lyser upp så fint ute i trädgården nu. Trevlig fredag. Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *