Nytt porslin från Västergården

Som ni redan vet så älskar jag god mat och fina uppläggningen vare sig det är på restaurang eller om det serveras hemma, snyggt ska det va!

Igår var jag en sväng på Västergården i Göteborg, det ett fantastiskt ställe dom tillverkar porslin till både restauranger om privatpersoner.

Här kan man både köpa det som redan finns på borden men man kan också beställa vad som önskas i färg och form. Jag har en ide på ett fat i stil med den vita översta dom jag också hittade på Västergården, den är enkel, stram och minimalistisk i sin stil där upplägget och maten går plats att briljera.

Att mat är min passion är det ingen tvekan om och att upplägget är viktigt så är jag så glad att jag hittat hit. Här kan mina drömmar om det perfekta upplägget ta form?

Ha en fortsatt bra lördag,

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *