ADVENTSKALENDER

ADVENTSKALENDER

KICKS Christmas Advent Calendar, 399 kr

 .

.

.

T J I N G

.

Hohoho… Skönhetstomten kommer varje dag ända fram till julafton med små ting som får oss att glittra och glimra. Årets adventskalender hos oss i år kommer från Kicks.December blir hundra gånger roligare med en hemlig gåva varje dag. Bakom luckorna gömmer sig små beautypraliner från Kicks, Seche Vite, Burt’s Bee och Rituals. Utan att avslöja för mycket kan vi meddela att mina flickor kommer ha en helt ny beautybox till julafton. Värde 1 410 kr.

.

Det är roligt att det finns adventskalendrar till lite större barn eller rent av vuxna. Själv så har jag kollat in en kalender från CIATÉ. Det är ett stort slott fylld med miniatyr naglacker från Ciaté. Så himla söt. Tyvärr så är den slut överallt! Jag talade med Grand Parfymeri i Göteborg. Dom kanske skulle få in den igen senare i veckan, jag håller tummarna för det!

 

I helgen som var så hade vi över släkten på stor kalas. Där vi firade min 40 års dag lite i förväg bl.a. Jag fick presenter samt present kort från NK. Släkten vet att det är min favorit butik. Och jag som just har kollat in ett par örhängen från Tory Burch. Så jag får åka ner till NK och shoppa snart! December är min månad och den är snart här …………

.

Nu måste jag rusa till jobbet!

Vi ses lite senare idag vänner!

KRAM

 

tillvisitkort2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *