NYTT FRÅN LINE OF OSLO

Nytt idag!

 

 

 

 …

Goood Kväll Torsdag!

 Idag möttes jag av ett superfint paket i brevlådan när jag kom hem från jobbet. från finaste nätbutiken Gutsy. (ni måste bara kika in i den super söta butiken, där det finns både kläder och inredning) Hittade denna söta butik här om dagen när jag satt och googla på mitt favorit märke Line of Oslo bla. Det är inte så många butiker som säljer just det märket på nätet har jag märkt. Så jag var ju bara tvungen att klicka hem denna urrrrr snygga tröja ni anar här på bilden. Pics på en dagens kommer inom kort. Men jag blev så glad när jag öppnade detta fina paket idag så jag var bara tvungen att fota allt på bordet, hihihi.

 Nu blir det Dark Chocolate i soffan med gott körsbärste. Idag är det nämligen fredagskänsla på mig här hemma. Eftersom jag är ledig i morgon fredag, Jippi! Nu njuter vi kvällen girls. Här har jag just tänt alla levande ljusen vi har i vår lya – myyyyyyyyyys!

… 

KRAM

.

Psst! Spoify på högsta volym, så går jag och trallar till denna låten här när jag tänder alla ljusen, hihihi……

10 thoughts on “NYTT FRÅN LINE OF OSLO

 1. Mia Mitt vita hus says:

  Mmm fint, love gutsangirlsen:)) här har man precis dimpit ner i soffan efter PW – gött:)

  Fin kväll finaste du!

  KRAM

 2. Miss Tess says:

  Ooh, riktigt snygg. Gillar matchningen, grymt. Måste kolla in. Får nog dock hålla lite i slantarna för har precis bokat en London-trip idag, weei.

  Här blir det ett glas vatten ikväll efter powerwalken men känns riktigt gött att ha kommit ut;)

  Kram

 3. Anita says:

  Snyggt från Line of Oslo. Fin lite webbshop. Linnea Henriksson såg vi i Göteborg för ungefär ett år sen tillsammans med Dollykollot. En skön förställning där duktiga Linnea H och Jill Johnson var gästartister. En riktigt överraskning.
  Ha en fortsatt skön helg! Anita

 4. Anonym says:

  Bara så himla snyggt!!!!Låter gott att mysa med gott the tända ljus soft musik .Kan förstå din fredagsfeelings.Ha det gött,mysigt med ledig fredag….Kramar Rita ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *