JAG BÖRGAR TVIVLA!!

Kom ni ihåg detta inlägg här? Det skulle ge mig garanterad tydlig resultat efter 3 veckor. På lördag är det tre veckorsedan som jag startade med  Revitalash Advanced. Och mina fransar har inte blivit något längre! Så dom sista dagarna så får det nog ske mirakel:)! Men det kanske är individuellt, för mig kanske det tar 5 veckor innan jag ser resultat?! Är det någon av er där ute som har testat detta preparatet och fått resultat, och hur lång tid tog det för er? Jag börjar nämligen tvival?!
Toodeloo Tisdagsmorgon!

Gaaah, idag är jag lite rädd. Jag är nämligen på väg till läkaren för att kolla upp en sak som orat mig en längre tid. (provsvar helt enkelt). Det här med att vara kvinna och få hormonförändringar är inte så roligt, tro mig!  Nu hoppas jag bara på att det inte är något farligt.
Vi ses lite senare – hoppas jag har goda nyheter från min läkare då!!!
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

NYTT FRÅN LINDEX

Nytt från Lindex.

Tjing!

Har ni också bara regn hos er?
Här har det det regnat precis hela dagen. Så vi girls har varit runt i småstadens alla butiker. Men det är bara sessorna som har handlat idag:). Sedan åt vi lunch och fika så klart! Detta trista vädret måste gynna svensk handel i allafall!

Just nu så dansar lill Dockan till låten här. Hmmmmmmm, gillar hon inte linnet/tröjan, hihihih…… Eller hur skall jag tolka det?!:) Gud vad bra det är med spotify, här hemma går den på hela dagen. Denna veckan spelar vi  Gubben i lådan, Whistle, Flytta på dej , Lilla Lady och låten här ovan. Det är så enkelt att bara plocka ner en låt som man gillar. Nyligen så har jag skaffat spotify på Iphonen så jag kan docka den i bilen också. Perfekt nu sjunger vi till gubben i lådan överallt var vi än är, hihihi. Kanske är det på gott och ont för omgivningen:) För vi sjunger alla tre, och hela tiden, hihihi….

Dagens Docka: Nytt linne från Lindex, Shorts Me too, Hatt Scotch R`Belle. 

(Här bakom kan ni se lite bättre mina fina fina lampor från House Doctor).
Ha en fin kväll!
KRAM

12 thoughts on “NYTT FRÅN LINDEX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *