NYTT FRÅN LANCOME OCH HM

En dagens softa hemmamamma. Ny blus från HM (älskar leopard ).  Svarta kostymbyxor Turnover.

.

.

Tjing Alla Godingar!

Mår ni bra i det gråa vädret?!.

Här har vi piggat upp den grå onsdagen med lite girls shopping. Dockan har valt naglack till mig (damen har redan god smak) så jag litar på henne. Vi har testat läppstift och parfymer och shoppat porslin till stora middagar hemma hos oss bla. Jag skall  nämligen ha en större middag för ett större sällskap om några veckor. Och inför den så kom  jag på att jag är  tvungen att inhandla nytt porslin. Jag har inget porslin i stora volymer utan mer snygga och få som antal 6, 8 eller 12st. Så check – idag var även den shoppingen klar, jippi:)! Nu återstår bara frågan vad skall jag ha för färg på läpparna?!.

..

.

Nya naglacket är riktigt blodröd (bilden är lite missvisande ljus). Naglack Lancome Vernis in love 179 M. Jag gillar verkligen Lancomes naglack, det är min favorit faktiskt. Borsten är bred och enkel att måla med. Samt att det håller sig fint i många dagar på naglarna!

.

.

Testade ett läppstift från Dior idag. Vad tycker ni?. Hissa eller dissa?

.

.

Har ni läst denna bok av underhållande Mia Skäringer? Den är hysteriskt rolig.  Hon är bra och rolig, men jag gillar inte riktigt hennes grova ordval i en del av meningarna. Jag är nog lite för pryd för dessa grova (runda) orden som Mia har en tendens att använda sig av. Men kan man bortse från dom, så är boken galet rolig!

.

.

Dilemma dilemma, skall jag köpa detta läppstift på bilden? Eller skall jag  köpa en mörkare ton som på naglacket? Eller skall jag välja en i lite varmare ton? Jag går nog gå ner till Kicks och testar några till, hihihi. Fortsättning följer på Instragram RofK ♥ 

.

.

.

Kärlek till alla er söta läsare där ute!

KRAM

.

.

.

Psst! En gamla goding på Spotify spelar vi här idag ♥ (låten tillägnar jag bloggvärlden)!

.

.

11 thoughts on “NYTT FRÅN LANCOME OCH HM

 1. BeA says:

  Du klär i läppstiftet du har på dig…. MEN om du vill vara mera… MERA av DIG liksom… Slå till på ett riktigt rött… som matchar naglarna… Du vet…Allt klär en skönhet 😉
  Ha en fin onsdagskväll!

  • carola says:

   Hahaha vad skön du är! Jag körde en lite rödare och mörkare. Mer bilder kommer:)
   Galet kul att testa läppstift, eller hur?!.

   Kram ♥CC♥

  • carola says:

   Åhhh herre vilken utmaning att välja läppstift:)♥
   Det kan man nog kalla lyxproblem kom inte hem förän sent på kvällen:)
   Svar på din fråga är Dior och namnet är Diorific 37 ♥♥♥ Jag är så nöjd med den.
   Du skall se den snygga guldfodralet! Är nöjd med bara den, hihihhi.

   Kramizzzz ♥CC♥

 2. Amedar says:

  Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *