Nytt för under 50 lappen

 Idag kom det upp två st nya kort på väggen. En från Andy warhol och den andra från Roy
 Linchtenstein. Jag köpte dessa kort för 10kr st på Moderna i helgen. Alla bilderna går i svart
 & vitt. Vi har varit på 2 st utställnigar av Andy Warhol tidigare och en utställning
 i köpenhamn på Roy Linchtenstein. Båda är riktiga favoriter för oss!

 Ny randig tejp från Moderna i Stockholm kan göra så stor skilnad.
Jag köpte en röd med vita pluss täcken på också.

 Vi gillar budskap i denna familj som ni kan se här, hihi.
Godkväll sköna böna!
Idag skulle vi gått ner till Marängen. Men helt plötsligt så började jag att dammtorka och damsuga. Det hela ledde till att jag började storstäda. Och varje gång jag storstädar så leder det till att jag flyttar om möbler och saker, och sedan tar kort och helt plötsligt så har det hela blivet en endags projekt! Jag är en personen som är allt eller ingen. Om ni googlar fullt ut, och klickar sedan på bilder så kommer det en bild på mig, hihihi. Jag gillar att göra saker till max och till 100%. Så nu har vi det så rent så vi
kan äta på golven om så skulle önskas!
Så det här med äppleträds frågan kvarstår hos mig. Jag får ta mig till en trädgårdshandlare
 i morgon istället.
Önskar er en fin kväll!
KRAM
CC

6 thoughts on “Nytt för under 50 lappen

 1. Elina says:

  Snyggt! Måste också införskaffa några såna kort nästa gång jag är på moderna.

  Du frågade om mina bilder.. Jag har tagit dem i ett program i min iPhone som heter Instagram, går att ladda ner som en up… man ändrar färger och så direkt där, blir fint faktiskt 🙂

  Kram Elina

 2. Sjöbris o vita ting says:

  Visst är det skönt med nystädat hus. Med en svart labrador är det svårt att få känslan att hänga i en längre tid dock, ha, ha. Älskar lukten och känslan av storstädning. Ge mig styrka! Behöver verkligen ta tag i den biten… Ha en fortsatt fin kväll.

 3. Maria - Wikers liv says:

  Jag gillar oxå budskap, ord och bokstäver!
  Känner igen mig i det där med städandet… Börjar med att torka en liiiten fläck på en skåpslucka…. vips så är städningen igång. Men det är ju så skönt att njuta av ett rent hem! 😉 🙂
  Kram!

 4. H vid havet says:

  Underbart hem du har! Gilla alla dina budskap på väggen. Jag har också börjat tejpa upp kort hemma som du gör. Tack för tipset!

  kram H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *