NYTT BYTT I HALLEN

.

Nya Silver Hunter till stora Sockret står och väntar i hallen på blötare dagar. Och skolväskan från klassiska Louis Vuitton (present från lillasysters gudmor & gudfar). 

.

.

.

.

Hello!

.

Bjuder er på lite pics från vår hall i kväll. Jag kan inte få nog av tavlor och poster...

I vår trappa upp från hallen till vår nästa hall på övre plan så har vi en vägg på flera meter högt. Och här om veckan fick jag för mig att byta ut dom tavlorna som hängt där sedan vi flyttade in här för ca 10 år sedan. Gaaah, jag som har sådan höjdskräck fick för mig att nu var det dags att byta ut dessa tavlor som hängt där allt för l änge.  Men hur skulle det gå till väga?? Men till sist så kom svärfar över med en super bra stege som vi använde i trappan. Så nu blir det inte till att byta dom tavlor mer på denna plats, hihihi.

.

NVi ses i morgon vänner!

.

KRAM

.

.

.

8 thoughts on “NYTT BYTT I HALLEN

 1. Eva says:

  Men hallå vilken snygg Coco Chanel tavla du har där..hihi.
  Tackar och bugar för ditt tips. Fått många ”wow va snygg” och varje gång nämner jag givetvis dig Carola som gav mig bästa tipset.
  Snygg vägg. Gillar!!!
  Kram

  • Carola says:

   Hej Eva ♥♥♥

   Det är kul att kunna inspirera och ge tips! Och att den står lite coolt mot väggen brevid en vit kakelugn hemma hos dig gör den ju inte fulare, hihi. Du har god smak ♥♥♥ Tack för att du nämner mig i sammanhanget.

   Kramizzz CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *