Nygräddade franska smörcroissanter & en god present till bords

Sockret på väg till det dukade frukostbodet denna härliga soliga lördag.

.

.

.

.

.

.

.

Godmorgon Lördag!

.

Wow, vilken härlig lat & lång mysfrulle vi har just avnjutit här hemma. Vi är verkligen familjen skrotas! Vi alla gillar att lata oss på morgonen, sitta och småprata vid frukostbordet i timmar. Först äter vi, sedan pratar vi, sedan dricker vi te, sedan tar vi lite mer apelsinjuice, sedan pratar vi lite till och så håller vi på i ca 1,5 till 2 timmar, hihihi. Vardagarna går ju liksom allt i raketfart för att hinna till skolan/förskolan. Så det är så gott att bara lyxa sig i tid på helgerna. För oss är tiden det mest lyxigaste vi vet. Att ha tid i dag är verkligen en bristvara i detta samhälle! Så på helgerna tar vi pause från samhället.

 

 

.

.

.

Nygräddade franska smörcroissanter är serverade.

.

.

.

Stor hjälper liten att hälla upp apelsinjuice från den stora saftbringaren från PB Home.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 .

Åhhhhh, jag dör vilken jätte god körsbärsmarmelad som vi fick av världens gulligaste Eva-Lena & Jocke som var på matmässan i Göteborg för några veckorsedan. Det var tydligen riktigt trevligt och bra den där matmässan. Men gulliga som dom är så köpte dom med sig en burk av denna goda körsbärsmarmeladen till lilla mig/oss, eftersom dom vet att jag är tooooooooookig i just körsbär:)! Tack fina ni!!

.

..

.

Ha nu en skön dag i solen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

 

5 thoughts on “Nygräddade franska smörcroissanter & en god present till bords

  1. Tina nyblom says:

    Bland det mysigaste som finns, helgfrukost. Umgås, äta gott o sitta lääänge o bara vara, älskar det. Alltid en lika härlig o varm familjekänsla hemma hos er, underbart. Ha en fortsatt skön helg fina du. Kramisar Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *