Nyfiken på champagne – tävling ni inte får missa

Nyfiken på champagne - tävling ni inte får missa

 

roligt

 

Nyfiken på champagne - tävling ni inte får missa

 

Vad vill du veta om champagne? Här i denna boken serveras 33 frågor och svar om champagne. I boken Nyfiken på champagne! finns även recept som passar till denna ädla dryck. Rickard Ericsson och Marcel Hårdmark, CreaVinum Consulting, lotsar dig bland frågor och svar, genom distriktet och visar och förklarar ord som hör till champagne. Denna bok vänder sig just till alla som är nyfikna på champagne!

En intressant och lättläst bok om drycken och distriktet Champagne – vanliga frågor och svar om vad som skiljer champagne från övriga mousserande viner; hur man lagrar och förvarar; vad som står på etiketten; och en mängd andra frågor.

 

Nyfiken på champagne - tävling ni inte får missa

 

Nu är det bokfrossa på roomofkarma.

 

Ni missar väl inte tävling här på bloggen där du kan vinna denna fina boken ovan,  Nyfiken på Champagne. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på en fråga i kommentarfältet nedan.

Frågan lyder: Vad heter den bok från Collana förlag där två människor springer genom åtta länder i Europa på småvägar?
.
.
.
OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta i tävlingen, uppge bara ert namn i kommentarsfältet HÄR så vi kan nå er!
 Det går att tävla fram till den 15 februari kl 22.00.
Lycka till!

Kram/Carola
tillvisitkort2

2 thoughts on “Nyfiken på champagne – tävling ni inte får missa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *