NYA HOUSE DOCTOR ESPRESSOMUGGAR

Mina nya söta espressomuggar från House Doctor har jag klicka hem hos söta nätbutiken Millamix här. Tipselitips från Karma ♥ (  Nu använder jag dom som glöggmuggar också).

 

 

..

Välkommen Tredje Advent!

Ni som följer mig på Instragram såg nog i fredags att jag var och hämtade ut ett stort paket  från Millamix. Där av i paketet så var det beställt denna 3,a ni ser på bilden ovan. Det är svarta siffror från Madam Stoltz 1-4 som man enkelt hänger på ett stort blockljus, finna att klicka hem här. Det är ju perfekt om man som jag gillar att ha tända ljus hela kvällarna i veckan under december månaden. Vanliga kronljus brinner ju ner efter  8-12 timmar och då räcker det inte ända fram till julen. Men det gör lätt detta:)!.

Kom ni ihåg detta inlägg här? Det var just i den butiken som jag hittade uppläggningsbrädan från Nicolas Vahé. Ett perfekt uppläggnissätt nu till julens alla små ostar och delikatesser som skall serveras i små skålar.

..

 Dagens lilla mellis.

..

..

Världens godaste och starka ost ”Irländsk Cheddar” från Falbyddens Ost.

..

Nu skall jag ta och klicka hem lite julklappar till släkt och vänner! Åhhh, vad jag tycker det är bra att nätshoppa. Det är så enkelt och smidigt!

KRAM

10 thoughts on “NYA HOUSE DOCTOR ESPRESSOMUGGAR

 1. maria says:

  Hurra för webbutiker!! Världen har liksom krymt & man kan komma åt allt man vill ha. Norrmannen tycker dock att det är mindre kul, han klagar över återkommande brev/mail från en viss Klarna. Fina bilder du tagit…den där lunchen, ja tack. Ha en skön söndagskväll…..krams m

  • Carola says:

   Hahahah jag det kan ju bli en del räkningar. Det är ju så lätt att bara klicka hem fina góbiar som man hittar där ute! Men det är så himla enkelt och bra tycker jag. Man kan handla vilka tider på dygnet som helst, passar mig perfekt!

   Kram ♥CC♥

 2. Mia Mitt vita hus says:

  Åh vilket sig jag fick att klicks hem nu då;) måste bara hålla mig lite till jul nu hi hi:/ kram kram vännen och tack för all fin inspiration:)

 3. Tina nyblom says:

  Allt bara ett klick bort, enkelt o smidigt är nätshoppingen. Jag som älskar sill o ost hade gärna provsmakat den lilla mellisen. Uppläggningsbrädan är verkligen ursnygg o praktisk. Adventskramisar Tina

  • Carola says:

   Åhhhh tusen tack för tipset! Det skall jag testa. Och tack för att du delar med dig här. Gillar sådan sköna tjejer som delar med sig av sina kunskaper här – mer sådant här uppskattas:)!♥.

   Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *