NYA HÖSTKLÄDER HOS Oii TILL LITEN & STOR

How to Kiss a Frog – Constance dress

.

How to Kiss a Frog – Dorothy dress finner du här.

 …

,

,

Godkväll Girls!

..

Mår ni bra alla mina fina läsare?!.

Idag har jag gjort något jätte spännande i köket, ni kan aldrig ana!:) Det är en underbar tid som vi lever i just nu på hösten där det sködas både äpplen, plommon och annat gott i våra trädgårdar. Dessvärre så är det ont om trattkantareller och blåbär runt om i våra skogar har jag hört. Men idag har jag gjort något riktigt spännande med våra plommon som vi plockade i helgen hos våra kusiner. Jag återkommer med tips och recept för vad ni kan göra med era frukter i höst.

.

Det som är härligt med hösten är också höst kollektionerna. Jag gillar höstkläderna pga av att det är lite murrigt och mysigt på något vis. I år så har jag fått dille på guld, grått och självklart så lever leoparden kvar och så även för våra barn. Hittade en massa fint inne på barnbutiken Oii på nätet här nedan. Vill ha liksom allt här nedan och lite till, hihihi!

,I

,

Mina & flickornas favorit märken i höst är Livly Molo, Scotch R´belle , Hummel och How to Kiss a Frog

.

.

.

.

Vi ses i morgon!

.

.

KRAM

4 thoughts on “NYA HÖSTKLÄDER HOS Oii TILL LITEN & STOR

  1. Miss Tess says:

    Fint fint, lika smak som vanligt CC 😉 Flera av de där plaggen finns på våran ”moodboard” här hemma för denna säsong men en del plagg har lila fröken redan tokvägrat, hihi.

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *