NY VANOR & PLANER FÖR 2012

Vid mitt skrivbord idag ♥ Planer …..Planer
Hej Kära Bloggisar!

Mår ni bra alla söta bloggvänner?
Psst! Jag har inte glömt bort bloggen:) Och känner ni kanske som jag just nu, att nu har vi chansen att starta ett helt nytt år med en massa ny energi. I denna bok har jag planerat lite för det nya året 2012. Jag har fem punkter som jag skall ha gjort under detta år. Det är alltid så skönt att ha det nerskrivet tycker jag. Annars är det så lätt att det faller i glömska. Eller att man faktiskt inte minns allt man har fått gjort under året. Det är kul att se tillbaka på det året som varit.
Idag är jag riktigt utvilad efter att ha varit julledig med mina älskade underbara sessorn i två veckor och där med så har jag en hel vecka kvar. Vi har varit på badhus, hos vänner, bakat och bara hängt på stan och myst. Detta är nog livets bästa att bara få hänga med sina älskade barn och ta dagen som den kommer.
Idag har vi varit i Borås och tittat runt …………. Och efter det besöket så var jag ännu mer sporrad till att ta tag i mina nya löften:)! På med löparskorna …..
Vi ses i morgon igen!
KRAM

9 thoughts on “NY VANOR & PLANER FÖR 2012

 1. PERNILLA says:

  löparskor var ambitiöst …och vad duktig du är….*ler …..själv är jag stolt över att jag iallafall kommit iväg på mina promenader…

  God fortsättning på det nya året …Kram

 2. Fru Pethra says:

  Då är vi två, här skall träningsskorna också på men det är inget löfte utan enbart en förbättring. 🙂

  Låter annars som att ni har haft en riktigt härlig dag, man får passa på att mysa när det väl är lov.

  Kramar

 3. Lena says:

  Samma här skall köpa träningskort i morgon!
  Vad härligt det låter med jullov och långledigt!

  God fortsättnig. Kram

 4. HOUSE of ADELA says:

  Här är löparskorna på också vissa dagar;) Härligt att komma ut och passa på när det ändå inte är snö som brukar stoppa på vintern! Tror och hoppas att du får ett kanonår nu sötis och att dina mål du satt upp går i hamn;)

  Kramar
  Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *