Nya tavlor med bra rabattkod till er läsare från Poster Store

Alltså denna posters är klart min favorit av alla poster här hemma, den heter och finns att klicka hem på Poster Store

Som ni redan vet så älskar jag färgstarka och kaxig kvinnor som sticker ut. Det finns något i dessa kvinnor som tilltalar mig, kanske finns det något som jag känner igen mig själv i. Nu har jag iallafall hittat fler coola kvinnor att fylla mina väggar med ?

Alla har vi någon som sticker ut och är annorlunda i familjen?! I vår familj är det vår stora begåvade dotter som älskar att plugga. Hon har beställt denna poster ovan med periodiska systemet såklart ?? (inte är det jag). Men i kontrast till det så beställde hon även Vogue och den lilla tavlan med Marilyn Monroe poster. På Poster Store finns det tavlor för alla stilar. Alla ramar kommer också från Poster Store, vill lägga till att det är riktigt bra kvalité på dom. Dom väger ingenting och plasten är kristallklar. Riktigt nöjd med dom.

Att byta posters är ett billigt och enkelt sätt att förändra hemma. Det behöver inte vara dyrt för att få till en förändring hemma. Jag byter kuddar, filtar och posters ofta för att få en känsla av förändring efter årstiderna eller trenderna. Är basen i hemmet tidlöst så är det enkelt att förändra med små medel.

Ska man ta upp en färg hemma så som jag gjort här med orange, så räcker det med en filt, en orange bok och en påse och askar. Alltså har jag fyra saker som tar upp samma färg. Enkelt, snygga askar, stearinljus eller snygga papperspåsar kan enkelt göra den lyxiga stilen fort men ändå inte kostar mycket. Alla tavlorna är svartvita vilket öppnar upp för att jag enkelt kan byta ut filten, askar a och påsen till brunt eller gult, om den färg tilltalar mig mer till våren?!

Just nu kan Poster Store erbjuda er hela 30% rabatt på alla poster i samarbete med mig. Så passa på att köp nya poster hem till er.

Ni uppger bara roomofkarma30 i kassan.

Poster Store grundades av Oskar Renlund och Tobias Renlund. Bröderna kom på tanken att konst skulle vara
för alla – och att vackra saker inte behöver vara dyra. Drivkraften bakom Poster Store var en önskan att skapa en
plats där du skulle vilja gå in för att bli inspirerad. Ditt hem borde vara en oas som ger dig inspiration och energi – vi vill
vara med om att hjälpa människor att skapa just det. ”
– Oskar Renlund, Grundare
Och så grundades Poster Store. Vi erbjuder idag posters och ramar av hög kvalitet i olika stilar. Mönstren är gjorda både av vår egen hyllade designer och i samarbete med kända konstnärer från hela världen.
Genom Oskars sanna passion för design tillsammans med Tobias
glädje i att bygga ett företag så har det lett till en framgångsrik expansion till 10 olika länder i Europa

Kram Carola

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *