Ny tavla från I love my type

Ny tavla från I love my type

 

Ny tavla från I love my type

 

Ny tavla från I love my type

 

Ny tavla från I love my type.

.

Godmorgon

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Just nu håller jag på att inreder här hemma. Så här års så är man mer hemma och det är roligare att inreda och göra fint hemma. Jag hittade ett nytt och spännande företag här om veckan där jag klickade hem lite nyheter. En utav de saker jag hittade hos I love my type hem är denna super snygga tavla BLOOM ni ser ovan. Jag valde grå med guldtext men det fanns många andra färger att välja på. Jag gillar att blanda silver och guld i inredningen samt så är grått en färg som är inne för tillfället så det kändes helt rätt i tiden.

.

Jag har gjort en moodboard över det möbler och inredning jag vill ha i mitt nästa hem i vår. Där kommer det komma in en hel del grått, guld, marmor och betong. Jag gillar den lite mer nordiska stilen. Tänkte slänga ut det svarta. Och satsa mer på den klassiska stilen som håller i längden.

.

Ha en fin dag vänner så ses vi lite senare!

.

Kram/Carola

 

One thought on “Ny tavla från I love my type

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *