Ny stilren silver kruka

Ny stilren silver kruka

 

Ny stilren silver kruka

 

Välkommen nya veckan

.

Här hemma har julen börjat smyga sig in. Att köpa snygga stilrena krukor till julens blommor är inte lätt, jag är rätt kräsen för den delen. Jag vill att mina krukor skall matcha mina Georg Jensen ljusstakarna, och jag har letat länge efter de rätta krukorna. I helgen hittade jag dem, snygga stilrena och enkla cylindrar i silver. De finns att i tre olika storlekar och jag valde medium som är helt lagom för en julblomma på bordet, den får liksom inte ta över. Dem finns att köpa på Lagerhaus för 99kr nu, missa inte dem vänner!

Förra julen var mässing populärt och det tog över i de flesta hem, även i mitt. I detta nya hem så känner jag att mässing passar inte in alls här. Stora ytor med högt till tak där ljuset strömmar in genom de stora fönstren så vill jag leka med det vita och ljusa här hemma. Denna julen kommer bli vit och silvrig. Ljusstakar och blomsterkrukor kommer vara silver och julgranen kommer förmodligen bli vit eller vit blandat med silver det har jag inte riktigt bestämt än. I går försökte vi tänka ut hur vi skall få upp de stora vita julstjärnorna i de höga fönstren. Det kommer bli många meter sladd och den är ju inte snygg när den hänger där och dinglar bredvid fönstren. Jag försöker leta efter någon form av batteri driven sladdlampa till julstjärnan, någon som vet var jag kan hitta det?.

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *