NU HAR JAG FÅTT NOG AV EN VISS BLOGGERSKA!

Mitt lilla Socker som yr runt här  hemma. Men idag har vi varit hemma och vilat oss. Sockret har haft feber hela helgen och jag med för den delen. Men det är väl så när skolor & dagis startar.
ÅÅÅÅ vad jag älskar att fota med Macro objektiv. Men det är svårt!

Tjing igen!

Idag fick jag ett mycket tråkigt meddelande i mitt kommentarfält. (Och jag har raderat det så klart, ingen kul läsning alls för er fina) Och jag har ockås kollat upp IP nummret på det anonyma inlägget. Så jag vet att även det kommer från en småstad:)!
Wow, hur girig är man om man är en stor bloggerska med 8000 läsare per dag (vill inte namnge bloggen eller bloggerskan, jag lirar inte i samma giriga liga) Och hon hoppar på en liten bloggerska som jag med ca 1000 unika läsare om dagen. Och sedan går hon in som anonym på sin egna blogg och kritiserar andra fina bloggare för att ha härmat henne i olika hälsningsfraser. Nu är då hennes meddelande ruta spärrad så hon kan inte gå in som anonym längre, för då förstår ni läsare att det är hon, och det vill hon inte. Så nu går hon in på min blogg, och kanske även andras och skriver anonyma tråkiga medelande  (Ip nummer är inte anonym, tack för det). Jag vet vem den anonyma (blggaren själv)  är som granskar min och hennes egna blogg:)! Men som sagt. Jag är inte lika drama sugen som hon är, så jag skriver inte namnet på varken bloggerskan eller bloggen. På min blogg vill jag inte ha någon drama. Det får stå för hennes blogg! Men den bloggerskan lever inte som hon lär. Det har jag fått uppleva nu flertals gånger, mycket tråkigt!!

Hur skall jag tolka detta?! Vad ligger bakom denna girighet?! Är hon rädd för lilla mig?! Och vad är hon rädd för, i så fall?!  Jag får nu granska mina kommentarer i fortsättningen så jag inte får mer kommentarer av denna bloggerska. Jag vill blogga i en positiv anda. Och jag vill omges av fina människor.

Men jag är glad för att jag får så många fina/söta kommentarer av er fina läsare och bloggvänner):! Min blogg har jag valt att kalla för Room of Karma av en anledning. Jag tror på Karma. Du får vad du ger. Och jag kommer fortsätta att ge er i samma anda som jag gjort hitills. Denna blogg skall vara en riktigt må bra blogg:) Och jag vill också passa på att tacka er läsare för alla era mila som kommit den sista tiden:)! Jag har nästan svarat på alla:)! Och ni som inte fått svar än, jag jobbar på det! Jag letar några svar bara,hihi.
Nu skall jag ta och laga lite goda pankakor till mina små hungriga sessor!
 Vi ses lite senare vi datorn vänner.  För jag skall lägga lite mer energi på att göra en facebook till room of karma i kväll:)! 
STORA KRAMAR
CC

35 thoughts on “NU HAR JAG FÅTT NOG AV EN VISS BLOGGERSKA!

 1. Anonymous says:

  Du kommer alltid att möta avundsjuka människor i livet, både irl och online. Fortsätt med det du är bäst på, skriv och fota. Jag kommer alltid att följa dig. Försök att släpp detta och gå vidare

  Jag älskar din blogg

  Ha en trevlig kväll så ser jag fram emot nästa underbara inlägg

  Maria Samuelsson

 2. Nicky says:

  Verkligen tråkigt! Hon känner sig tydligen hotad av dig! Det finns en person som ofta lämnar konstiga kommentarer hos mig, hon/han? är också anonym och jag tycker att det är lite läskigt. Förresten hur kan man kolla upp Ip nummer? Anyway…bryr dig inte om henne! Du har en fantastisk fin blogg och många trogna läsare 🙂

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag! 🙂 XO

 3. Pella says:

  Jag undrar bara – WHY?
  Hur orkar man hålla på? Och varför i så fall väljer man att hoppa på någon som alltid är positiv?? Jag förstår bara inte.
  Säger som ovan, lämna och gå vidare. DU gör oss läsare så himla glad med din goa, positiva livssyn. Fortsätt så! Kramar //Pella

 4. Johanna says:

  Men det är ju inte klokt! Så obehagligt. Ok, att en del människor kanske inte kan låta bli att uttrycka sig både plumpt, negativt och tråkigt, men att bete sig så som du beskriver verkar ju inte klokt. Bra att du inte hakar på…

 5. VivanDivanGoesFashion says:

  Oj vad trist! Kunde inte ana att någon i världen skulle vilja skriva något elakt i din fina och ”feelgoodiga” blogg. Usch vad lågt. Hoppas det slutar och att du kan gå vidare och skaka av det för vad det är: Avundsjuka och småaktighet…

  Kram du fina
  /Vivvi

 6. Anonymous says:

  Redigera profil

  Redigera profil
  OpenID-webbadress:

  Redigera profil
  Namn:

  Webbadress:

  Förhandsgranska
  Redigera Anonym sa… Hej! Tack för din kommentar..var precis in till dig innan jag såg din kommentar. Alltså det som hände mig det skar i hjärtat och jag har gråtit och det har helt klart förstört två dagar hittils. det var då det slog mig. Jag vet ju iallafall vem personen i fråga är. en släkt till mig dessutom. Men det fick mig att tänka på själva bloggandet och jag är faktiskt glad att jag inte har så många besök och knappt några kommentarer. Det skulle jag inte klara av. Detta näthat! hur kan folk vara så elaka och så självgoda eller vad det nu är som denna bloggerska du syftar på verkar vara. Det tar oerhört mycket energi. jag är helt håglös. JAg skulle ta åt det så fruktansvärt personligt om någon skrev något elakt till mig. Självklart kan man inte vara älskad av alla men det är ju inte det som är frågan. Måste man få skit måste man skriva det till personen. Kan man bara inte hålla det för sig själv? Låta det stanna där.
  Lätt att säga skaka av dig och upp med hakan. näe det funkar inte riktigt så jag funkar inte så.
  Men jag gillar dig tjejen du har din stil tycker jag. Varför den andra bloggerska gör som hon gör kommer tillbaka till henne endera dagen. Som du säger karma,,skitsnack kommer man inte långt med.

  kram på dig

  Må gott
  C

  29 augusti 2011 19:32

  Ordkontroll

  Hej! Tack för din kommentar..var precis in till dig innan jag såg din kommentar. Alltså det som hände mig det skar i hjärtat och jag har gråtit och det har helt klart förstört två dagar hittils. det var då det slog mig. Jag vet ju iallafall vem personen i fråga är. en släkt till mig dessutom. Men det fick mig att tänka på själva bloggandet och jag är faktiskt glad att jag inte har så många besök och knappt några kommentarer. Det skulle jag inte klara av. Detta näthat! hur kan folk vara så elaka och så självgoda eller vad det nu är som denna bloggerska du syftar på verkar vara. Det tar oerhört mycket energi. jag är helt håglös. JAg skulle ta åt det så fruktansvärt personligt om någon skrev något elakt till mig. Självklart kan man inte vara älskad av alla men det är ju inte det som är frågan. Måste man få skit måste man skriva det till personen. Kan man bara inte hålla det för sig själv? Låta det stanna där.
  Lätt att säga skaka av dig och upp med hakan. näe det funkar inte riktigt så jag funkar inte så.
  Men jag gillar dig tjejen du har din stil tycker jag. Varför den andra bloggerska gör som hon gör kommer tillbaka till henne endera dagen. Som du säger karma,,skitsnack kommer man inte långt med.

  kram på dig

  Må gott
  C
  jag verkar inte kunna kommentera med min profil..

  http://husbysjutolfts.blogspot.com/

 7. På vår gata says:

  Usch, det låter jättejobbigt och tråkigt! Hoppas att du kan låta det rinna av dig.

  Apropå mått på badkaret, så får jag återkomma med mått. Kommer inte riktigt ihåg dem…

  Kram Daniela

 8. Lene says:

  Hej CC
  Tråkigt med folk som ger negativ ”feelgood”, men sådana kommer alltid att finnas.

  Har hittat hit genom andra bloggar och du är en sådan bloggare jag söker.

  Har sänt ett mail till dig som jag vill att du läser och svarar mig på, jag är intresserad av ett samarbete med dig.

  Vet ej hur ofta du läser mailen så därför skriver jag även här.

  Mvh Lene

 9. Anonymous says:

  Fy vad tråkigt… Fast jag vet att du är en underbar människa och har en helt underbar blogg som jag läser i då och då. Och när jag har träffat dig och pratat med dig en stund har jag alltid ett leende efter för du är en helt fantastisk människa :))

  Kram Hanna

 10. Anonymous says:

  Oj, det låter som om det skulle kunna vara den där stora ”feel-good” bloggen i en viss småstad…? Vore hemskt isf! Din blogg är så fin, fortsätt så! Kram

 11. Maria - Wikers liv says:

  Hade aldrig kunnat tro att bloggvärlden var så ”hård”… Man ska nog vara lycklig som inte har så många besökare? Haha… 😉
  Fortsätt blogga på i din härliga stil du! Jag läser vidare! 🙂
  Synd bara att det finns de som inte fattar att alla får plats i denna bloggvärld 😉 ”Stor” som ”liten” 😉
  Ha en fortsatt skön kväll, tjejen!

  Kram / Maria

 12. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Men FY så trist! Alla får väl tycka vad de vill men man får ju tänka på var och hur man uttrycker sig, samt STÅ FÖR sina åsikter. Så FEGT!
  Men du, fortsätt med din goda karma- vi är SÅÅÅ MÅNGA FLER som gillar dig!
  Stor kram

  PS Funderar som ovan om en viss bloggerska i en viss småstad…

 13. some kind of wonderful says:

  Hej kära du… Ja, jag vill iallafall skriva att jag är såå glad över dina positiva kommentare inne hos mig. Du får alltid mina mungipor att åka upp till öronen : ) Jag gillar dig och din blogg !!

  Kram på dig..

 14. Anna says:

  Fy vad tråkigt med när andra människor måste störa sig på vad man gör! Jag förstår inte varför man drivs att skriva negativa saker!

  Kram på dig fina du!

 15. ANNIXEN. says:

  Jag skriver som de andra, vad trist att höra! Fortsätt att skriva som Du gör och sprid din energi och inspiration!

  Krya på er också! Kram

 16. Room of karma says:

  Men tusen tack till alla ni söta läsare/bloggare här ovan som skriver såååå mycket fint till mig. Det värmer i mitt hjärta:)!

  Det är till er som jag fotar och skriver till här på room of karma. Så nästa gång ni läser min blogg. Känn er utvalda:)!

  Stora kramar CC

 17. emmsan says:

  Så tråkit med negativa kommentarer, har varit ganska förskonad men fick min första häromdagen…inte så farlig kommentar men det räckte för att göra mej ledsen! Älskar din blogg, man blir så glad och fylld med härlig energi, precis som det ska vara:) Ha det bra, kram emma

 18. rum för två says:

  Men fina du! vad ledsen jag blir när jag läser sånt här,du är fantastisk och det är hon som mår dåligt, stor kram

 19. Marte says:

  Så kjedelig! Hun er nok bare misunnelig på den flotte bloggen din, forsøk og ikke bry deg selv om det er vanskelig. Jeg liker iallefall veldig godt å besøke deg her inne=)

  Masse god bedring til deg og jenta di!
  Klem fra Marte

 20. Anonymous says:

  Skulle inte förvåna om det är den där..(skriver det inte, men från ”småstaden” Västerås..) Har alltid känt att hon är falsk. Kram till dig.

 21. Pethra i Göteborg says:

  Nämen fy för sådana människor! Jag vill inte gärna tro att det är hon det kan vara, vad besviken jag blir i sådana fall.

  I vilket fall som helst, du har en underbar blogg och är en otroligt fin människa, bjuder på dig själv och håller en mer genuin och ärlig touch i din blogg som många andra saknar, kanske därför denna bloggerska känner sig hotad?

  Många kramar

 22. Anonymous says:

  Åh så trist.. Din blogg e fantastisk! Ger mig massor!
  Fortsätt med ditt fina jobb på bloggen!
  Vi är många som älskar den!
  Keam

 23. Room of karma says:

  WOW, Vilka fina läsare jag har till min blogg tänker jag nu:)! ÅÅÅ vad era kommentarer hos mig i detta inlägg värmer! Ni ger mit verkligen girlpower-energi!!!

  Jag skall inte låta en girig bloggerska förstöra min dag idag också. Nu kör vi vidare och ser framåt. Jag har startat dagen helt fantastiskt med nybakat bröd och laddat med en massa energi!!!

  Jag vill bara skriva här att jag verkligen gillar er masssssor och ni gör mig såååå glad mina fina bloggvänner:)!

  Stora stora bamse kramar till er alla fina läsare/bloggare. I love you!
  CC

 24. Cattis says:

  Ta INTE åt dig! Du har en jättefinblogg med härliga bilder och du är dig själv! Fortsätt så!
  Du har båda fötterna på jorden och orkar svara på frågor och kommentarer. Det tycker jag är jätteviktigt när man har en blogg!!!!

  KRAM the other CC

 25. Anonymous says:

  Man får helt enkelt bara strunta i den bloggerskan i ”småstaden”. Hon mår helt enkelt inte bra med sin framgång.

  Stör man sig på något i en blogg behöver man faktiskt inte läsa den. Det finns garanterat fler som gillar din fina blogg än tvärtom så du får fokusera på det!

  Keep up the good work!
  /M

 26. Pernilla Björkholmen says:

  Vilken härlig blogg jag har hittat – din !! 🙂
  Hoppas att du slipper de tråkiga kommentarerna i framtiden …
  Vi är många som läser din fina blogg och inspireras.

  Må så fint !
  Pernilla

 27. sandra says:

  Hej!

  Jag tycker att din blogg är jättefin och innehållet med, men jag måste erkänna att det känns som jag läser den ”andra” bloggen. Ni har alldeles för lika layout och fraser. Och det gör att jag inte riktigt kan koncentrera mig på vad du skriver utan bara hittar liknelser. Har ingen anning vem som inpirerar vem eller om ni bara råkar ha samma stil och smak, men ville bara säga hur jag tycker. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂
  Du inspirerar mig iallafall med dina fina kort. Blir sugen på ett sånt där objektiv som du fotar med…blir till att önska sig.

  Kram

 28. Maggan says:

  Jag håller inte med här ovan! Jag tycker INTE att era bloggar är lika! Det ända som är likt är att ni bor i en småstad båda två. Jag tycker att din blogg är helt underbar. Du bjuder mer på dig själv och är ärligare. Din blogg är mer färgstark och det gör mig glad iallafall. Jag är inne hos dig varje dag och du inspirerar mig varje dag med något nytt!

  Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *