Nu finns hjälpen för er som tappar mycket hår

Nu har jag hittat hjälpen för mitt håravfall.

Jag skrev här om månaden att jag tappar onaturligt mycket hår som ni kanske minns. Och jag bad er om tips och hjälp för vad jag ska göra för att stoppa mitt håravfall.

Jag började äta Hair Lust för ca 7 veckor sedan, och jag har verkligen fått bra resultat. Att tappa hår är skrämmande och jobbigt, men det finns hjälp att få! Efter ca 3-4 veckor började jag se resultat! Mitt håravfall började avta och nu efter 7 veckor så har jag fått tillbaka min hårkvalitet också. Under perioden som jag tappade mycket hår så var hårkvaliten också försämrad. Håret var mjukare och skörare, håret gick lätt av när jag hade toffs. Och jag kände verkligen en stor rädsla för att få kala fläckar på huvudet.

Jag är så glad och tacksam över Hair Lust välsmakande gelé vitaminer. Det har verkligen räddat mitt hår! Och att dom smakar som godis gör det ännu trevligare att ta dessa tre tabletter dagligen.

Om ni som jag har problem med oönskad håravfall eller dålig hårkvaltet så är Hair Lust er hjälp. Klart värt att testa, jag är riktigt nöjd!!

Ha en fortsatt fin fredag i solen.

Kramar Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *