Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

Men vissa människor har man det alltid trevligt. Att omges sig med likasinnade människor är alltid trevligt. En kväll här om veckan så cyklade jag och min man bort till våra vänner Malin och Ulf för en trevlig avslappnad pizzakväll. Vi gjorde pizzor i deras trädgård. Och jag har ALDRIG ätit så goda pizzor i hela mitt liv! Nu är dom lika nördiga när det kommer till mat som vi så dom har hållt på med denna pizzadegen i ett dygn. Den skulle ligga i en viss temperatur och vändas på degen och det var en massa omsorg och kärlek till den. Och sedan så var det ju den här pizzaugnen, den är alltså inte bara snygg den är bra ockås 😉 Det tog 1 minut att grädda en pizza. Med rätt god deg och i rätt ugn så behöver den inte toppas så mycket. Vi valde bra, enkla och få råvaror som mozzarella ost, färsk basilika, färska champinjoner, kokt potatis, några droppar tryffelolja och riktigt bra olivolja.

Vem behöver gå ut på restaurang när man har bra råvaror, köksmaskiner och en stor passion till matlagning?

<3

One thought on “Nu drömmer jag om en egen Pizzaugn från UUNI

  1. Malin & Uffe says:

    Alltid lika trevlig och gott när vi möts!! Vi får träffas när vi kommer hem för ytterligare en härlig middag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *